>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gadżety Forum

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
To już sam nie wiem. Każdy ma inny styl. Nie każdemu się dogodzi ;)
Też jestem za polówką. Może zrobi ktoś jakiś przedwczesny projekt?

S 11

support75

Użytkownik
uwazam ze nie mozna robic wszystkiego. mniejszosc musi sie dostosowac do wiekszosci. tak to wyglada w demokratycznym panstwie.
zaczniemy tworzyc gdy beda wyniki ankiety. sadze ze jak zaglosuje 50 osob wtedy bedziemy miec obraz co i jak...

T 9

tosterkm

Użytkownik
ja jestem za haslem jakims z przodu, niekoniecznie wielkie, odbajerowane czy bijace po oczach, moze byc napis jak w projekcie Patrolinho (lub jakis zmieniony, mniejszy, wiekszy, czcionka itd, wszystko do ustalenia)
projekt Patrolinho najbardziej mi sie podoba, kolor czarny jest uniwersalny, ten blekit co wczesniej ktos zapodal za jasny i pedalski jak dla mnie
my tu gadu gadu a trzeba kase zbierac kase na wiaderko dla jogurta!!!!
bo juz sie chyba niecierpliwi i dopytuje co mialby z niego pociagac na fotce ktora sobie zrobi specjalnie dla nas; jak dla mnie to wszystko jedno jogurt co bedziesz pociagal, co chcesz i co lubisz ciagnac/pociagac :jezora:

T 9

tosterkm

Użytkownik
tylko nie polowka !!! koszulka zwykla ze sciagaczami na bicepcach
kolor czarny lub bialy
anapolon, a ty co masz przeciwko połówce? :jezora:
tak serio to polówka raczej nie, zwykla koszulka, t-shirt (od biedy moga byc te sciagacze na mułach, ale nie kazdemu beda pasowac - nie kazdy ma odpowiedniego muła ;) )

pozdro gorillaz

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
anapolon, a ty co masz przeciwko połówce? :jezora:

tak serio to polówka raczej nie, zwykla koszulka, t-shirt (od biedy moga byc te sciagacze na mułach, ale nie kazdemu beda pasowac - nie kazdy ma odpowiedniego muła ;) )

pozdro gorillaz

polowka kojarzy mi sie z pedalem sory za skojarzenie jesli kogos urazilem ale takie jest moje zdanie

moze byc zwykly T-shirt tylko zeby nie bylo ,,homonta&#39;&#39; po szyja jak np. w polowkach:-D

T 9

tosterkm

Użytkownik
napisalem &quot;co masz przeciwko połówce&quot; - poŁówka, a nie poLówka - mialem na mysli alko %
co do polówek (koszulek) to tez nie przepadam za nimi

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Proponuje projekty bo słowa już teraz za wiele nie pomogą chętnych dużo lecz brak projektów więc tego co najwazniejsze.

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
boze anapolon serio zal mi takich ludzi. tak polo jest dal pedałow tylko i wylacznie wiec w takim razie jestem pedalem dzieki i pewnie nie tylko ja
bez pozdrowien dla ciebie

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
polowka kojarzy mi sie z pedalem sory za skojarzenie jesli kogos urazilem ale takie jest moje zdanie

moze byc zwykly T-shirt tylko zeby nie bylo ,,homonta&#39;&#39; po szyja jak np. w polowkach:-D

buahahaha dla nas po polowce lub zwyklej koszulce a dla anapolon sukienke bym proponowal

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja nie jestem żadnym grafikiem więc nawet nie próbuje się za to brac. Ale moim zdaniem fajnie by wyglądało jakby na pierszej stronie koszulki na piersi było to logo FB a z tyłu koszulki na plecach http://forum.bukmacherskie.com i do tego moze jakiś napis najlepsze forum w sieci. Jak ktoś by robił jakiś projekt to taki mój pomysł

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Marcin ma racje że to nude się już robi!
Każdy pisze tylko jaka koszulka mu się podoba!
Powinno bć tak, że wrzucamy projekty i na któryś głosujemy, bo tak to nigdy do porozumienia niedojdziemy.
Tak więc wrzucać projekty i głosujemy ????

Do góry Bottom