>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gadżety Forum

bodi 70

bodi

Użytkownik
Popieram przedmówcę jakiś kubeczek to tak z logo Forum, ale koszulki i inne rzeczy to nie.Cóż młodzież ma swoje pomysły i w zasadzie oni sa tu w większości.:-D

sawas 27

sawas

Użytkownik
Fakt, że nigdzie w takiej koszulce pewne osoby nie wyjdą :p Ja z chęcią raz czy dwa bym do szkoły założył ;) Ale i długopis bardzo chętnie ;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeśli o mnie chodzi to mógłbym najwyżej długopis kupić ale jeśli chodzi o koszulkę to bym w niej nigdzie nie chodził. Najwyżej po domu ale wtedy szkoda by było mi $ na nią.
Powodzenia w akcji życzę ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
pomysl koszulki jest wg mnie dobry,ale nalezaloby znalezc jakis (najlepiej kilka) wzor, ktory bylby naprawde przyjemny dla oka, w koncu w koszulce mamy pokazywac sie ludziom i wstyd troche chodzic z wielkim napisem forum bukmacherskie na plecach (jak dla mnie na przydklad)
chetnie kupilbym taka koszulke, ale musialaby byc stonowana
- na pewno odpada jakis mega napis na plecach (no chyba ze ktos chce ksywe albo screen najlepszego kuponu ;), ale ja nei bede biegal po miescie z ksywa na plecach)
- z przodu mogloby byc jakies fajne haslo w rodzaju wczesniej proponowanych, czyli ogrywam buki, odds hunter, nieuchronna ka$$acja buków, bookiebuster etc. (jakas fajna czcionka albo oprawa graficzna koniecznie)
- logo na rekawie ( f.b.com jakos fajnie wystylizowane albo po prostu forum.bukmacherskie.com, wolalbym f.b.com, nie kazdy od razu bedzie wiedzial co to ;) )
mogloby byc cos w klimatach (oczywiscie nie takie samo ;)

zdjecia pochodza z (odpowiednio):
motox.com.pl
mono.nazwa.pl

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wszaystko zależy zapraszam do przedstawianie projektów smyczy , Kubków , Koszulek itd. Na pewno jeżeli będzie konkretna propozycja i ciekawa będzie to rozważone i zorganizowane.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Wrzucajcie projekty waszych koszulek, kubków itp. i z pewnością coś wybierzemy potrzeba robić a nie tylko mówić ;)

T 9

tosterkm

Użytkownik
(...)dla jogurta najlepszym gadżetem będzie WIADRO z logo forum:p
hehe... popieram, nawet jestem sklonny sie zrzucic na taki gadzet dla niego pod warunkiem ze potem da fote jak analizuje mecze pociagajac z forumowego wiaderka... :jezora:

S 11

support75

Użytkownik
Dawać jakieś projekty na koszulke ????
Proszę zamiast dawać byłoby bardziej na miejscu.

Młodzieży... coś takiego ?

Jakos słaba bo
1. Nie mam czcionki z napisu forum bukmacherskie.
2. Nie mam loga strony, bajerowalem sam z tej malej ikonki przy adresie.
3. W logo nie ma cieni jak w orginale gdyz przy haftowaniu to by nie wyszlo.
4. Moge zmieniac, poprawiac wedlug sugesti adminstracji.

Ewentualnie proponuje jeszcze tak, ale nie chce mi sie robic wiec napisze.
Logo FB na lewa strone, a sam napis forum.bukmacherskie.com na rekaw.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wolalbym w kolorach naszego logo ????
koszulka taka niebieska a napis forum bukmacherskie taki jaki jest, moim zdaniem niepotrzebne to &#39;FB&#39;.
Tyle od siebie, support chwała ci za to ze zaproponowales cos, ze mnie slaby grafik ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
haha spadłem z krzesła xDDDD
W takim razie dla jogurta najlepszym gadżetem będzie WIADRO z logo forum:p
nieee :p musi byc kubek z uchem :p

hehe... popieram, nawet jestem sklonny sie zrzucic na taki gadzet dla niego pod warunkiem ze potem da fote jak analizuje mecze pociagajac z forumowego wiaderka... :jezora:
herbatke pociagajac ? ????

Do góry Bottom