>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gadżety Forum

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No i taka bardziej mi sie podoba, tylko trzeba by było ten niebieski bardziej dopasowac pozniej ????

S 11

support75

Użytkownik
No i taka bardziej mi sie podoba, tylko trzeba by było ten niebieski bardziej dopasowac pozniej ????
jesli administracja zaakceptuje projekt i dostarczy mi niezbedne materialy to oczywiscie zrobie to staranniej i wedlug uwag władzy. Obecnie wrzucam szkice, aby orientacyjnie zapoznac sie jakby to moglo wygladac.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Czarna lepsza według mnie ... Tylko napis oprócz tylko FB jakiś musi być :p Może taki jak ja podałem albo wrzucić coś na tył ???? Support mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe, że użyczyłem sobie Twojej koszulki lekko ją modyfikując ????

S 11

support75

Użytkownik
Support mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe, że użyczyłem sobie Twojej koszulki lekko ją modyfikując
jasne że nie. prosze wykorzystywac według uznania. Po to wstawiłem tutaj mój projekt.
Hm, moje zdanie jest takie. Ładna koszulka polo (kołnierzyk) do tego jakis delikatny znaczek (np ten co ja zaproponowalem, ale nie koniecznie) wyhaftowany. Tym sposobem koszulka jest estetyczna i wygladamy w niej jak czlowiek. A duze napisy (czy to z przodu, czy to z tylu) tego typu co zaproponowales dla mnie wieja tandeta, i podobienstwem do tych koszulek z targu gdzie na cala klate mamy obrazek z marycha czy inna tam rzecza...
takie jest moje zdanie, ale oczywiscie robi sie to co &quot;lud&quot; chce. Mam nadzieje ze nie urazilem Cie moja wypowiedza.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Oczywiście, że mnie nie uraziłeś ;) Zrobiłem taki napis bo jak to napisałeś &quot;lud&quot; pisał, że chce z jakimś napisem to jest ;) Teraz zastanówmy się czy ta koszulka ma być po to aby nosić ją na mieście czy aby poszpanować przed znajomymi, ubrać jak idziemy pograć w piłke czy też na W-F... Jeśli ma być normalna do noszenia to jak najbardziej Support popieram ;) Koszulka polo z kołnierzykiem i małe logo lub napis ;) Jeśli ma być &quot;efekciarska&quot; to koniecznie z jakimś napisem z tyłu lub z przodu... Może niech ktoś zrobi ankietę...
1. Skromnie wykonana koszulka polo - do codziennego użytku
2. Efekciarska koszulka - na specjalne okazje ????
Niech ktoś zrobi tą ankietę bo ja nie mam możliwości :p Wtedy głos ludu będzie wiadomy ;) I zarazem wiadomo będzie w jakim kierunku podążać
Pozdrawiam ;)

S 11

support75

Użytkownik
Może niech ktoś zrobi ankietę...
1. Skromnie wykonana koszulka polo - do codziennego użytku
2. Efekciarska koszulka - na specjalne okazje
Patrolinho, bardzo dobry pomysl. Gdy bedziemy wiedziec czego oczekuja uzytkownicy forum wtedy mozemy zaczac projektowac w odpowiednim kierunku.
Czekam wiec na ruch administracji forum...

matex 0

matex

Użytkownik
Szczerze mówiąc to nie wiem czy bym kupił taką koszulkę, ale jesli już to tak jak mój poprzednik zwykłą z logiem, bez zbędnych &quot;efekciarskich&quot; dodatków :]

Do góry Bottom