>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gadżety Forum

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wiadomo, czym więcej chętnych tym taniej.
Może ktoś zaprojektuje wzór koszulki, smyczy bądź innego gadżetu i wspólnie najlepszy projekt wybierzemy.
Pozdrawiam

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jeśli chodzi o zjazd to dużo razy było wałkowane i... nic nie wyszło. Ja osobiście bardzo chciałbym byc na takim zjeździe ale bardzo trudno będzie coś takiego zoorganizowac

domel 49

domel

Forum VIP
Marcin wydaje mi sie ze jest to dobry pomysł i administracja powinna zająć sie ta sprawa :] ja osobiście czekam na jakiekolwiek info. i niecierpliowoscia

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ja jestem za koszulką. Mi podobała by się osobiście koszulka np z Kokotta. Z tyłu nick z forum, a z przodu na piersi motyw/logo forum. Fakt faktem cena takiej koszulki by wzrosła ale chętnie bym w takie koszulce &quot;pograł&quot;. hehe... ;)

cerber 2

cerber

Użytkownik
Koszylki, smycze :spokodfhgfh::spokodfhgfh:
Może administracja zajęła by sie jakimś fajnym logiem np F.B.com graficznie podrasowanym. Z tyłu napis forum.bukmacherskie.com też jakoś graficznie musi o byc przerobione np:

Z przodu na lewej piersi własnie to logo. Tak sobie to wyobrazam, kolor- czarny.
Co do czapki to też nieźle. Zamiast NY to F.B.com :jezora:

domel 49

domel

Forum VIP
ja osobiście wolał bym normalna koszulkę (trykot -bawełniany) to wszystko jest do ustalenia. Ja widział bym to tak:
kolor: czarny lub granatowy
kolor napisów: biały
napis z przodu: obrabiam buki! (text jest do ustalenia)
napis z tylu: forum.bukmacherskie.com
rękaw: logo forum
później zapodam jakiś wzór jak ja to widzę ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Koszulki bardzo dobry pomysł. Tylko ja bym zrobił takie coś np. z tyłu Logo forum czy coś, z przodu jakieś hasła buki bankrutują i takie podobne, i na piersi nick każdego usera co wy na to?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Tak, najlepiej kilka(naście?) wzorów, by każdy mógł wybrać coś dla siebie. To przecież byłaby również doskonała reklama dla naszego forum.
Ja tam w tych Photoshopach nie siedzę, ale najchętniej założyłbym trykot w barwach forum, tj. dominujący biały/niebieski (ten odcień, co na forum) i dopełniający niebieski/biały. Do tego na plecach nick w miejscu nazwiska na koszulce piłkarskiej i logo z przodu, ew. jakieś dodatki ;)

zmurzyn 0

zmurzyn

Użytkownik
Koszulkę z miłą chęcią bym zakupił. ;) Uważam, że to bardzo dobry pomysł;D
A może jakby się udało znaleśc jakiegoś sponsora który w zamian za reklamę będzie wysyłał koszulkę forum zwycięscy w typach dnia, albo czołowej trójce? ;P

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
koszuleczka imo najlepszy pomysl bo najwiecej osob by wlasnie ją wzielo... kubki mysle zbedne, tak samo jak smycze i czapaje

Do góry Bottom