Widze po awatarze, ze interesujesz sie
koszykówka i niech tak zostanie bracie . W ten sport sie nie mieszaj jeśli masz pisać ze over 3,5 seta w meczu Nadala z Wawrinka jest valuebetem, bo jakis laik tio łyknie. Stasiu jest podzbiorem Nadala, umie to co on tylko pare razy slabiej. W Madrycie sie spotkali i szybkie 6-2 6-4. Dla mnie Stachu tu nie musi ugrać seta a nawet wiecej nie powinien! W dzisiejszym meczu kupe sil stracil, ma problemy z udem, bral medicala pewnie teraz lezy i sra z bolu ale dla Ciebie to valuebet? Pozdro
Interesuję się kilkoma dyscyplinami i
tenis jest właśnie jedną z tych.
Stasiu trafił tutaj z formą, jest w bardzo dobrej dyspozycji. To co wczoraj kończył z backhandu z Ryśkiem to perfekcja. Nadal może i by dobiegł, ale wątpię, by odegrał dobrze. BH po linii szczerze mówiąc - niszczy. Jeżeli jutro będzie tak funkcjonować to ja tutaj widzę przynajmniej set ugrany dla Wawrinki.
Na czym polega gra Nadala? Odbierany prawie każdy serwis, bo ustawia się daleko od linii. Obieganie BH, by uderzyć FH jak ktoś tu już wcześniej napisał. Tylko, że ja oglądając mecze Nadala nie widzę, żeby w tym FH była moc... On jest bez formy, pod formą i jeszcze ten tegez. On jest do ogrania. Jeżeli Stach zagrałby na takim samym poziomie jak w wczorajszym meczu, albo na podobnym do 1-szego seta Gulbisa z Nadalem, to wydaje mi się, że Rafa może mu co jedynie palce lizać.
W tym sporcie się wszystko może zdarzyć, no ale widząc taki kurs mam
tego nie spróbować? Proszę Was, przecież to czyste value...
Co do tego medicala Stasia, to nie wierzę, by miał sobie ot tak poddać ten mecz. Nie po to wracał ze stanu 0-2, aby wygrać mecz. Grał jak natchniony, zależało mu na zwycięstwie, było to widać. Z Nadalem ma szanse, oby ją wykorzystał.
@AKASHAKAL - te swoje teksty zostaw dla siebie. Uwierz mi, że wiem więcej od Ciebie, ale przesadzasz
Każdemu mogą zdarzyć się pomyłki, ale ja swój typ podtrzymuję.