Na chipleadzie nie da się odpaść w jednym rozdaniu, no chba żeby było 2 chipleader'ów , zresztą kto by wchodził całą kasą w takim przypadku. A juz zdarzało mi sie odpaść na krawędzi wypłat a nigdy nie trafiłem na tę listę jako ostatni nagradzany. taki los ????to i tak nie jest tak źle ???? mogłeś odpaść na Chipleadzie jako 11 beatbetem ???? to jest dół dopiero
tylko z turnieju o 23 kasy nie wyplacisz bez w kladu freeroll ktory jest o 12 to po wygraniu odrazu jest dodawana do konta, chyba ze terazcos sie zmienilo......Chodzi o to Iron że tej kasy bez własnego wkładu i tak nie wypłacisz, a jest wiele Pokerroomow, ktore daja 100% do depo i łatwiej jest to ugrać niz na bwinie te skromne sumki przy minimalnym depozycie 40 zeta.
Dlatego nie chciałem go tam zamieszczać. ale widze że jeżeli już ktoś zna jakis turniej ktorego tam nie ma to nie pisze ani tam ani do mnie ani nic.
fajnie by było razwinąc tamtą liste o nowe turnieje, tylko nie te z bwina i na bet24 też przycinają, dlatego ich freerolli nie zamiesciłem.
W tym turnieju który jest rozgrywany o 14.30 i 0.00 udało mi się ugrać 6$ i kasa była zaraz na koncie ????tylko z turnieju o 23 kasy nie wyplacisz bez w kladu freeroll ktory jest o 12 to po wygraniu odrazu jest dodawana do konta, chyba ze terazcos sie zmienilo......