haslo jest ok ale trzeba miec ugrane 1 rh w ciagu ostatnich 7 dniNa PH o 19.30 ich czasu ROOKIE FREEROLL 50$
Hasło: access (wywalic po jednym c i s)
z tego co widze to jest on o 15-tej a nie o 13-tej a co nagród to jest napisane że można wygrać pakiet nagród wart 100$. coś wiesz więcej o tym turku?Turniej w Everest Poker: "Typowania" zdobyłem hasło: bnews. Turniej rozpoczyna się jutro czyli w Środę o godzinie 13:00 od teraz można się już rejestrować. Turniej znajduje się w zakładce prywatne. Pozdro
U mnie jest 13:00 GMT. Z tego co słyszałem to płatne są pierwsze 3 Miejsca kolejno: 50 30 i 20 $z tego co widze to jest on o 15-tej a nie o 13-tej a co nagród to jest napisane że można wygrać pakiet nagród wart 100$. coś wiesz więcej o tym turku?Turniej w Everest Poker: "Typowania" zdobyłem hasło: bnews. Turniej rozpoczyna się jutro czyli w Środę o godzinie 13:00 od teraz można się już rejestrować. Turniej znajduje się w zakładce prywatne. Pozdro
aprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry :]Exclusive $10,000 Freeroll
Date: Sunday 2nd September
Time: 14:00 EST
Re-buys: $2 for the first 60 minutes
Add-ons: 1 at $2
Where: "Multi Table Tournaments" / "Free Roll"
PLUS, you get to play this massive freeroll in our NEW software!
DreamPoker
bez obaw rafalec, miejsc jest 6k takz eeima sie co martiwc o miejsce, na dream gra malo osob okolo 1kaprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry
na cake poker też tak myślałem a jak wróciłęm koło 21 to już miejsc nie było... a z resztą turek się chyba o 19-tej zaczyna a nie wiem czy się na 19 wyrobie, moge być bliżej 20 ????bez obaw rafalec, miejsc jest 6k takz eeima sie co martiwc o miejsce, na dream gra malo osob okolo 1kaprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry