>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Trwa rejestracja do turnieju kwalifikacyjnego do Polish $30k Challenge. Pięć pierwszych miejsc zagra w tym turnieju 21 listopada (normalny buy-in to 50+5$). Początek dziś o 17.30 w Expekcie. Może ktoś z naszego forum wygra wejściówkę. :spokodfhgfh:

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
za 5 minut jest tur na titan o 100$ jest coś koło 200 osób

hasło to syn707 zamienić y na ó tylko nie kreskowane :]

jeszcze o 21:30 na paddy power oker jest mad mals bounty
hasełko to madmal69 bez ostatniej cyferki :]

K 0

kacper21pl

Użytkownik
$250 Dream Poker Forum Challenge
29sierpien haslo skcatsgib
nie mam tam konta wiec nie jestem pewny czy dziala
edit mozna sprubowac wpisac od tylu bickstacks, wydaje sie troche bardziej prawdopodobne ;-)

CDpoker 1wrzesnia o75$
PokerCodez.com
h: pczfirst

M 0

malpocholik

Użytkownik
Turniej w Everest Poker: &quot;Typowania&quot; zdobyłem hasło: bnews. Turniej rozpoczyna się jutro czyli w Środę o godzinie 13:00 od teraz można się już rejestrować. Turniej znajduje się w zakładce prywatne. Pozdro

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Turniej w Everest Poker: &quot;Typowania&quot; zdobyłem hasło: bnews. Turniej rozpoczyna się jutro czyli w Środę o godzinie 13:00 od teraz można się już rejestrować. Turniej znajduje się w zakładce prywatne. Pozdro
z tego co widze to jest on o 15-tej a nie o 13-tej a co nagród to jest napisane że można wygrać pakiet nagród wart 100$. coś wiesz więcej o tym turku?

M 0

malpocholik

Użytkownik
z tego co widze to jest on o 15-tej a nie o 13-tej a co nagród to jest napisane że można wygrać pakiet nagród wart 100$. coś wiesz więcej o tym turku?
U mnie jest 13:00 GMT. Z tego co słyszałem to płatne są pierwsze 3 Miejsca kolejno: 50 30 i 20 $

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Exclusive $10,000 Freeroll

Date: Sunday 2nd September

Time: 14:00 EST

Re-buys: $2 for the first 60 minutes
Add-ons: 1 at $2
Where: &quot;Multi Table Tournaments&quot; / &quot;Free Roll&quot;

PLUS, you get to play this massive freeroll in our NEW software!

DreamPoker

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Exclusive $10,000 Freeroll

Date: Sunday 2nd September

Time: 14:00 EST

Re-buys: $2 for the first 60 minutes
Add-ons: 1 at $2
Where: &quot;Multi Table Tournaments&quot; / &quot;Free Roll&quot;

PLUS, you get to play this massive freeroll in our NEW software!

DreamPoker
aprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry :]

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
dzisiaj o 13:30 na cd poker pokerJP special o 100$ ja co tydzień
hasło to jponlyj usuwamy ostatnią literke

dzisiaj na expekcie o 19-tej jest jakiś turniej dla czechów. do wygrania są 3 bilety na jakieś Krnov open o wartości 11$ każdy

hasło to pracha pisane bez jednej literki przed h

spirol 30

spirol

Użytkownik
aprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry
bez obaw rafalec, miejsc jest 6k takz eeima sie co martiwc o miejsce, na dream gra malo osob okolo 1k

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
aprop tego turka. miał by do kogoś prośbe. Wyjeżdżamy w czwartek wieczorem i wracam w niedziele po południu i nie wiem czy będą jeszcze wolne miejsca. jak ktoś by był tak miły i sie zarejestrował na moim koncie za mnie bym był bardzo wdzięczny. prosze o kontakt na PW albo GG. dzięki z góry
bez obaw rafalec, miejsc jest 6k takz eeima sie co martiwc o miejsce, na dream gra malo osob okolo 1k
na cake poker też tak myślałem a jak wróciłęm koło 21 to już miejsc nie było... a z resztą turek się chyba o 19-tej zaczyna a nie wiem czy się na 19 wyrobie, moge być bliżej 20 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom