>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
J 53

jaqbts

Użytkownik
A ja mam problem i nie moge sie zarejestrowac do tego PP o 5 tys $. Wyskakuje komunikat zeby sie skontaktowac z supportem. To samo mialem w tym poprzednim.

PS: Ma ktos moze haslo do Poekrzysta freeroll dzisiaj na Expekt? Wiem ze o hasla sie nie prosi, przepraszam :jezora: .

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jeśli ktoś chce spróbować swoich sił w jednym z najlepszych pokerroomów, to zapraszam do PokerStars.

26 Sierpnia jest tam turniej z pulą gwarantowaną 100.000$ (ostatnio z buy inów wyszło 180.000$ ???? ). Wpisowe tylko 10$+1$.
Gra około 16-18 tys. graczy ???? Turniej trwa prawie 10 godzin ???? Z resztą tak jak większość w PS.
O pólnocy turniej 35k$ GTD, Buy in 5$.
Są tam ciekawe SnG. NP: Sit and go 180-osobowe, wejsciowka 4$, za pierwsze miejsce ponad 200$, tyle, że trwa to 4-5h ????

Do tego turnieje Sunday Milion z gwarantowaną pulą miliona dolarów.
Min. depozyt - 10$

spirol 30

spirol

Użytkownik
wow dzieki mazaq za cynk o takich turniejach no ale 10 godz gry hm ???? nieiwme czy bym dal rade tyle siedziec i grac ???? zeby niezasmiecac watku to dla przypomnienia tur o 2500$ na nordicbet o 20

K 0

kacper21pl

Użytkownik
turniej bluff ou bleuffeur
haslo: hambourg
nie wiem tylko w ktorym pokerromie rozgrywany
chyba unibet ale mam jakies problemy zeby unibet utuchomic wiec glowy nie dam

edit:tur o 21 na unibet
wpisowe 1$
gwarantowane 500$ w puli a jak na razie 178 osob
ale tur dla francuzow podobno wiec nie wiem czy wyplaca kase polakom

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
PokerHeaven 250$ Affiliate FR
21:00, pula 250$, w niedzielę.
haslo alcortesak

Usunąć trzeba dwie pierwsze i dwie ostatnie litery

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
CDpoker 1000$ freeroll o 22
hasło 2cdceleb

dwa idzie na koniec

----

jak by ktoś chciał zagrać o zapałki to o 21 też na cd poker jest turek poker4ever o 50$ :]

hasło 50poker2ever

kasujemy wszystko za liczbą 2

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
kurcze : / musiałem wyjść z domu i byłem dopiero po 21 i niestety ku memu zdziwieniu już nei było miejsc na cake : / może ktoś sie zapisał a nie będzie mógł zagrać tam to prosze o kontakt na GG or PW :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom