>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
Napewno jak zrobia to co im sie zepsóło to dalej normalnie bedzie trwac turniej. Przynajmniej tak mysle ???? o zadnych odszkodowaniach nie ma mowy jedynie co moga zrobic to oddac wlozona kase a tym co grali freerole to nic nie oddaja bo nie wplacali nic ????

K 18

klakson

Użytkownik
Nie no to jest juz przesada !! powinni odnowa robic te turnieje !! miałem Dobra sytuacje na wygranie turnieja HH Okazało sie ze dostałem 39 c za nic nie wiem ? wchodze na tur 1000 $ gdzie sie zapisalem mam tam raptem 80 Chips ? Ocb ? Powinni powtorzyc te tury !!

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
niestety te łajzy mają już hasła :/ chodziłem po zagranicznych forach to na co drugim są już hasła na wszystkie tury : /
dzięki za hasełka

K 18

klakson

Użytkownik
Kurde !! ostatnio wlasnie wygral jakis zapyzialy Fin Powinni zmienic hasla i zeby nikt ich nie wklejal zeby byly tylko na www !! bo to juz sie robi załosne !

W 0

wito74

Użytkownik
Jak ktoś ma hasła na ich tury podawać, my będziemy im sie wbijać skoro oni nam sie wpie.......Tak będzie sprawiedliwie.
A tak do supportu unibetu...może rozsyłajcie hasła na emaila tylko do ludzi z danego regionu, to chyba dla was nie powinien być problem.

W 0

wito74

Użytkownik
NAPEWNO SUPPOT SIEDZI TUTAJ NA FORUM I SLEDZI CO PISZEMY ...
To niech przestanie tylko śledzić a zacznie reagowac na takie wbijanie sie na turnieje nie przeznaczone dla graczy z innych państw!! :przeklina:
Jakoś partypoker sobie z tym poradził i nie wpuszcza polaka na turnieje np. dla skandynawów.Niech biorą z nich przykład i w partypoker nie potrzeba zadnych haseł.System sam autamatycznie sprawdza z jakiego panstwa jesteś.I nie robi tego po IP gdyż jestem w Irlandii i mam irlandzkie IP a zaloguję się tylko na freerolle dla Polaków lub przeznaczone dla wszystkich.

G 0

gramasla

Użytkownik
Tak.wito74, ma racje i jak najbardziej się z nim zgadzam.

Jeśli jest tutaj na forum ktoś z u nibetu to niech wysłucha naszych próśb i i coś z tym fantem zrobi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom