Napewno jak zrobia to co im sie zepsóło to dalej normalnie bedzie trwac turniej. Przynajmniej tak mysle ???? o zadnych odszkodowaniach nie ma mowy jedynie co moga zrobic to oddac wlozona kase a tym co grali freerole to nic nie oddaja bo nie wplacali nic ????
Nie no to jest juz przesada !! powinni odnowa robic te turnieje !! miałem Dobra sytuacje na wygranie turnieja HH Okazało sie ze dostałem 39 c za nic nie wiem ? wchodze na tur 1000 $ gdzie sie zapisalem mam tam raptem 80 Chips ? Ocb ? Powinni powtorzyc te tury !!
Kurde !! ostatnio wlasnie wygral jakis zapyzialy Fin Powinni zmienic hasla i zeby nikt ich nie wklejal zeby byly tylko na www !! bo to juz sie robi załosne !
Jak ktoś ma hasła na ich tury podawać, my będziemy im sie wbijać skoro oni nam sie wpie.......Tak będzie sprawiedliwie.
A tak do supportu unibetu...może rozsyłajcie hasła na emaila tylko do ludzi z danego regionu, to chyba dla was nie powinien być problem.
Trzeba sie zalogować na polskojęzyczną stronę, a to może tylko polak.Zaloguj sie na finska np strone uni a zobaczysz ze przerzuci Cię do polskiej automatycznie.
To niech przestanie tylko śledzić a zacznie reagowac na takie wbijanie sie na turnieje nie przeznaczone dla graczy z innych państw!! rzeklina:
Jakoś partypoker sobie z tym poradził i nie wpuszcza polaka na turnieje np. dla skandynawów.Niech biorą z nich przykład i w partypoker nie potrzeba zadnych haseł.System sam autamatycznie sprawdza z jakiego panstwa jesteś.I nie robi tego po IP gdyż jestem w Irlandii i mam irlandzkie IP a zaloguję się tylko na freerolle dla Polaków lub przeznaczone dla wszystkich.