>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
no to zapodaj hasło do tego Freerola. ????

Słuchajcie ! Gdybym ja zajął 2 miejsce w turze w ktorym wygral obcokrajowiec a byl przeznaczony dla nas poprostu zadzwonil bym do suppotu i zrobil awanture ???? np 70 $ to nie 35 prawda? ???? roznica jednak spora ????

K 0

kerek

Użytkownik
pewnie nic tam nie pisze, ale moze byc cos napisane..

A po za tym to brecht, bo spinacie sie jak fin wygrywa polskiego freerolla a na francuskie hiszpanskie freerolle na haslo a jakze pierwsi Polacy sie ładuja: )

LOL

edit: a klakson pierwszy HAHHA, jeszcze by do supportu dzwonil! OMG: )

Kurde !! ostatnio wlasnie wygral jakis zapyzialy Fin Powinni zmienic hasla i zeby nikt ich nie wklejal zeby byly tylko na www !! bo to juz sie robi załosne !

snap8 12

snap8

Użytkownik
no cóz korek pisze prawde , bo polacy na freerollach przeznaczonych dla innych narodowści to norma i nie ma co sie oszukiwać , przeciez gracze z finlandi itd. tak samo szukają takich freeroli jak my

bananeq 0

bananeq

Forum VIP

Słuchajcie ! Gdybym ja zajął 2 miejsce w turze w ktorym wygral obcokrajowiec a byl przeznaczony dla nas poprostu zadzwonil bym do suppotu i zrobil awanture ???? np 70 $ to nie 35 prawda? ???? roznica jednak spora ????
Nigdzie nie moge znaleźć :zy3ou:

K 18

klakson

Użytkownik
pewnie nic tam nie pisze, ale moze byc cos napisane..

A po za tym to brecht, bo spinacie sie jak fin wygrywa polskiego freerolla a na francuskie hiszpanskie freerolle na haslo a jakze pierwsi Polacy sie ładuja: )

LOL

edit: a klakson pierwszy HAHHA, jeszcze by do supportu dzwonil! OMG: )

Kurde !! ostatnio wlasnie wygral jakis zapyzialy Fin Powinni zmienic hasla i zeby nikt ich nie wklejal zeby byly tylko na www !! bo to juz sie robi załosne !

A co innego zrobic madralo . To jest moje zdanie i sie do niego nie wpiepszaj ... Ja sie na inne freerole nie wbijam i oczekuje ze inni sie nie wbija na polski jak ci nie pasuje to nie czytaj

snap8 12

snap8

Użytkownik
a oto co sie pojawiło na freeolu dla greków
nie będę wklejał screena bo mi sie nie chce ale napisali że nagrody będą wypłacane tylko grekom , dlatego może ten fin o , którym już wspominaliscie nie dostał kasy

3 0

3l3vit

Użytkownik
jezeli ktos jest lajza to ty... po pierwsze nie obrazaj ludzi a po drugie to moze zadzwon jeszcze do ZUSu doniesc na sasiadow , bo widze, ze masz taki charakter ...

i jeszcze jedna sprawa , jak chcesz wygrac freeroll to go wygraj, a nie sie uzalasz, ze wygral Fin ... jest takie przyslowie : &quot; jak gowno plywac nie umie to mowi, ze woda za rzadka...&quot;

PS. racze najpierw pomyslec o korepetycjach z jezyka polskiego, a nie poswiecasz czas na pokera - ... &quot;wpiepRZaj , a nie wpiepszaj....

PS2. Zgadzam sie w 100% z kerkiem , nie ma co ukrywac, ze Polacy najczesciej korzystaja z freeroli - takze tych zagranicznych. Jezeli ktos jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien .... kij ma zawsze dwa konce

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Dla awanturników ostrzeżenie :zoltakartka:
To jest luźny temat o pokerze. Wymieniamy się hasłami do freerolli i dajemy o nich informację. To czy freeroll dla Polaków wygra &quot;nasz&quot; czy nie &quot;nasz&quot; nie zależy już od nas. Możemy jedynie dochodzić swoich praw w supporcie Unibetu. Jestem przekonany, że większość użytkowników bierze udział w turniejach dla Finów - i tutaj przy zwycięstwie cieszylibyście się - &quot; O, grałem w turnieju dla Finów a mi kaskę wypłacili..&quot;.
Także skończcie tą durną dyskusję nie prowadzącą do niczego ;-)

A 0

ar3ck

Użytkownik
jezeli ktos jest lajza to ty... po pierwsze nie obrazaj ludzi a po drugie to moze zadzwon jeszcze do ZUSu doniesc na sasiadow , bo widze, ze masz taki charakter ...

i jeszcze jedna sprawa , jak chcesz wygrac freeroll to go wygraj, a nie sie uzalasz, ze wygral Fin ... jest takie przyslowie : &quot; jak gowno plywac nie umie to mowi, ze woda za rzadka...&quot;

PS. racze najpierw pomyslec o korepetycjach z jezyka polskiego, a nie poswiecasz czas na pokera - ... &quot;wpiepRZaj , a nie wpiepszaj....

PS2. Zgadzam sie w 100% z kerkiem , nie ma co ukrywac, ze Polacy najczesciej korzystaja z freeroli - takze tych zagranicznych. Jezeli ktos jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien .... kij ma zawsze dwa konce
Master of proverbs ;]

S 11

support75

Użytkownik
Hasla mozecie podawac w zakodowany sposob.
Np gdy haslo jest KOP80POK

To sie pisze tak
Pierwsza litera słowa krowa
Druga litera to pierwsza litera zdrobnienia od imienia Aleksandra
Trzecia litera to pierwsza litera od nazwy naszego kraju
Czwarta litera (cyfra) to wynik dzialania dziwiec minus jeden
Piata litera (cyfra) to wynik dzialania dwa minus dwa
Szosta litera patrz litera druga
Siodma litera patrz litera pierwsza

Napewno zaden obcokrajowiec hasla miec nie bedzie, a kazdy polak na poziomie podstawowym haslo sobie zgadnie.
Tyle w tym temacie :mrgreen:

K 0

kerek

Użytkownik
a chodzi tu o freerolla dla Francuzow, wiec po co ci haslo klaksonie czy tam trąbko na tego freerolla skoro ty sie na obce freerolle nie wbijasz.. Jestes bolkiem i tyle 8) HF

Co za roznica na ktorym freerollu wygrasz kase? Zadna, wazne zeby wygrac czy to bedzie francuski hiszpanski czy finski, .. Smieszy mnie bardzo postawa zadzwonie do supportu bo fin wygral polskiego freerolla, obraze sie na unibet bo mu wyplacili kase: ) ZLODZIEJE!: ))) hyhyyhyhyh

EOT

Polecam freerolle na pitbullu, soft denerwujacy strasznie, wolny itp.. Ale turnieje sa o 17:30 i pozniej co godzine (te z pula 50$ bo wczesniej sa z pula 25$), rejestracja pol godziny przed turniejem, gra 200 graczy (zmienieli wczesniej limitem bylo 300), 18 miejsc premiowanych, zawsze to fajniej grac w 200 osob niz 2k, po za tym pitbull oferuje calkiem przyzwoite turnieje z buyinem 5$ 10$ 20$.. sprawdzcie..

edit: a co do zdobywania hasel, to przypadkiem nie wystarczy sobie nowego konta otworzyc, np francuskiego na unibecie i tam na pewno metoda prob i bledow znajdziecie a znajac zycie haslo bedzie podane w podobnym miejscu co do miejsca gdzie sa podane dla polskich freerolli

A 0

ar3ck

Użytkownik
nie ten cytat

Dobra wes odplyn czlowieku ...
? Co nie ten cytat?

Ja tu ladnie, humorystycznie podchodze do Twojej wypowiedzi i w zaden sposob Cie nie obrazam, ba - to byl komplement, a Ty mi tu z &quot;weŚ odplyn&quot;?...

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Nie szkoda Wam czasu na te napinki... ???? Ktoś gra, ktoś nie gra. Ważne jest co Ty robisz i tyle w tym temacie. Ani reklamy ani antyreklamy Polsce nie przysporzycie wchodząc na cudze freerolle (sam tak robię ;) ) ale za to totalnie zasmiecacie temat i ktoś już powinien te posty wyciąć dla dobra ogółu.

A 0

ar3ck

Użytkownik
Nie szkoda Wam czasu na te napinki... ???? Ktoś gra, ktoś nie gra. Ważne jest co Ty robisz i tyle w tym temacie. Ani reklamy ani antyreklamy Polsce nie przysporzycie wchodząc na cudze freerolle (sam tak robię ;) ) ale za to totalnie zasmiecacie temat i ktoś już powinien te posty wyciąć dla dobra ogółu.
Jak nie przysporzycie antyreklamy? Caly balagan o blokowanie Polakom promocji, wbijanie sie na cudze freerole - to jest antyreklama i swiadectwo jaki ten kraj jest, jakie spoleczenstwo tu zyje. A potem ludzie maja zla opinie o Polakach. Nie ma co sie dziwic, niestety...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom