>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
S 55

stacho27

Użytkownik
To dlatego ze ten turniej o 14 jest dla graczy na wszystkich platformach tego pokera tj. unibet, betway, bet365 i pewnie jeszcze więcej... natomiast ten o 15 jest tylko dla graczy betwaya a tu zwykle gra bardzo mało graczy we freerolach

S 0

serek

Użytkownik
jeszcze 3,5 k i bedzie gitara... :p

edit mam 3,5 k $ i jestem narazie najlepszy na stole :p

edit 2,5 k w jednym rozdaniu z trzena K;/

egit: odbiłem ponad 1 k na kolorze ????

F 0

frantic20

Użytkownik
wcale nie ja tez jade w miare :p 6 tys mam zostalo kolo 1700 ludzi ;]

juz tylko 4 .. ale to nic wazne ze jestem w grze ;d a w pokeze jak sie zyskalo duzo to i tak samo szybko mozna stracic ;]

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Pierwsza przerwa. Od początku gry siedze koło chiplidera całego turnieju i jest cieżko bo umiejetnie wykorzystuje swoja przewage raisując prawie każdą reke. Ludzie boja sie sprawdzać. Udało mi sie z mocna reka pare razy go sprawdzic raz nawet dobiłem do 12k żetonów ale zjechałem spowrotem do 5k po nieziemskim farcie i badbeatcie koleś przebił mojego fulla na asach karetą czwórek...

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Podczas całego turnieju dostałem już 4 raz AA z ręki... dwa razy był on dla mnie zgubny. Przegrał ze stritem raz a raz z kolorem :zy3ou:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
ehh 670 miejsce ... początek dobry dobiłem prawie do 10k żetonów ... poległem potem 7k bo sprawdziłem kolesia ... na ręce miałem AJ a on AK, na flopie AA i taki nie fart ... a potem to już zaczęło schodzic bo i karta słaba i koniec

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom