>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
W 0

wito74

Użytkownik
Około 3 godzin żeby dojśc do płatnych miejsc....następne 2-3 godziny żeby znaleść sie w finałowym stoliku. Według mnie potrwa od 5 do 6 godzin. Niezły maratonik będzie ????

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
130 miejsce na razie płatne na poziomie 10$, ale przed startem z tych 3 tysięcy graczy zrobi się komplet, bo wielu zarejestruje się w ostatniej godzinie. Pewnie będzie tak jak mówiłem, że płacić będą od 260 miejsca. Jak ktoś zrobi ładny wynik niech zrzuci screen. Myślę, że turniej potrwa trochę dłużej, bo bedzie mniej harcowników którzy na samym początku wchodzą na Alinkę a i sporo dokupi żetony na rebuy&#39;ach w pierwszej godzinie. Około 20tej powinno byc juz wszystko jasne, choć dla większości juz dużo wcześniej. Powodzenia! :spokodfhgfh:

W 0

wito74

Użytkownik
130 miejsce na razie płatne na poziomie 10$, ale przed startem z tych 3 tysięcy graczy zrobi się komplet, bo wielu zarejestruje się w ostatniej godzinie. Pewnie będzie tak jak mówiłem, że płacić będą od 260 miejsca. Jak ktoś zrobi ładny wynik niech zrzuci screen. Myślę, że turniej potrwa trochę dłużej, bo bedzie mniej harcowników którzy na samym początku wchodzą na Alinkę a i sporo dokupi żetony na rebuy&#39;ach w pierwszej godzinie. Około 20tej powinno byc juz wszystko jasne, choć dla większości juz dużo wcześniej. Powodzenia! :spokodfhgfh:
Jeżeli chodzi o ilość miejsc płatnych to już pozostanie na tym poziomie co jest(130). Na platformach tego typu przy 6000 graczy miejsca płatne oscyluja od 80 do 130. Również zyczę powodzenia i żeby wkoncu karta jakoś się kleiła i przynajmniej te 10$(minimum) Wyciągnąc od nich ???? ????
Do zobaczenia przy stole ????

dindek 41

dindek

Użytkownik
tez sie zapisalem ???? zobaczymy co z tego bedzie, jak karta+szczescie dopisze to mam czas, te kilka godzinek na pokerka ???? powodzenia @gl@hf

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Ciekawe jest to że w tym turnieju o 14 jest w puli 200$ i gra ponad 8000 graczy a wtym gdzie jest 10 000$ w puli jest tylko 4000 osob. hmmmm

S 0

serek

Użytkownik
Ciekawe jest to że w tym turnieju o 14 jest w puli 200$ i gra ponad 8000 graczy a wtym gdzie jest 10 000$ w puli jest tylko 4000 osob. hmmmm
bedzie komplet 6000, ludzie mysla tak: wszystkie kozaki beda grac o 15 to ja sie na 14 zapisze i moze cos wyciagne :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom