>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
K 0

kerek

Użytkownik
Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?
Ja sie moge zalozyc.
Zreszta to jest bez sensu bo jak Ty wygrasz (ale daje 90% ze nie jest tak jak mowisz BananeQ) to Ci kasy nie wysle, a jak ja wygram to tez mi nie wyslesz wiec nie pisz tutaj o jakichs 25zl bo to smieszne: )

Pożyjemy zobaczymy. Możemy sie założyć o publiczne (na forum) przyznanie sie do porazki ???? i wyrazy uznania dla wygranego.
O to bardzo chetnie, jesli bedzie wiecej miejsc premiowanych niz 3 pierwsze chyle czoła, wyrazy uznania, itd. itp.. a jak bedzie odwrotnie to skutek tez odwrotny..

;-)

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?
Ja sie moge zalozyc.
Zreszta to jest bez sensu bo jak Ty wygrasz (ale daje 90% ze nie jest tak jak mowisz BananeQ) to Ci kasy nie wysle, a jak ja wygram to tez mi nie wyslesz wiec nie pisz tutaj o jakichs 25zl bo to smieszne: )

Pożyjemy zobaczymy. Możemy sie założyć o publiczne (na forum) przyznanie sie do porazki ???? i wyrazy uznania dla wygranego.
O to bardzo chetnie, jesli bedzie wiecej miejsc premiowanych niz 3 pierwsze chyle czoła, wyrazy uznania, itd. itp.. a jak bedzie odwrotnie to skutek tez odwrotny..

;-)
Nom to zakład taki jak zaproponował pyszu... :p

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Jedyny ciekawy dzis turniej to jeszcze

BET365

Ludzi okolo:6000osob
Start-21:00
Pula-365$

Bez hasla turniej dla wszytkich(aha platforma taka sama jak na Unibecie,Betwayu

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
hejka ???? mam pytanko: znacie może jakieś stronki na których mozna pograć w BLACKJACKA, ?? freerolle w blackjacka są super , bo gra zawsze mało ludzi , a pozatym lubie oczko;) ja znam tylko get21- ale o tym na forum już sie pisało... oprucz tego zapisałem sie na http://www.gameaccount.com -tam jest mozliwość gry w blackjacka - codziennie o 12:00 i 2:00 jest freeroll o 40$ płatne 8 miejsc , a we wtorki freeroll o 150$ - w każdym z tych freerollach liczba miejsc 256 ???? ale niewiem czy są zapełniane do pełna ???? jak ktoś zna inne &quot;oczka&quot; to prosze sie podzielić.. ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom