>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
bananeq 0

bananeq

Forum VIP
trzebaby miec baaaaaaaaaaardzo duuuuuzo farta: D
niekoniecznie ???? choć nie ukrywam że jeżeli ktoś ma tego baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duuuuużego farta, ma jakieś tam małe szanse na wygrana, chyba że ma farta i dobrze gra. To już jest diabelsko mocne połączenie nie do pobicia. Powodzenia w wiosennym freerollu i mam nadzieje ze zobaczymy sie przy finałowym stole :spokodfhgfh:
Ludzie chciałem zauwayć, że w większości freerollach miejsc płatnych przybywa z ilością graczy... :roll:

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Analogicznie do klienta UnibetPoker bo to ten sam provider Microgaming Poker Network. Zakładam, że będzie jakieś 12 tyś graczy, więc ok. 300 miejsc płatnych (może więcej, może mniej). Gadanie, że tylko trzy miejsca będą płatne trąci nieznajomoscią tematu. Noob&#39;ów Ci u nas dostatek :jezora:

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
ok ide na to. rzuc okiem na ile chcesz i jakie chcesz turnieje na tym sofcie. Wszedzie masz już z góry ustalone miejsca

K 0

kerek

Użytkownik
tja, sami znawcy widze,.. moze i tak bedzie ale nie zawsze jest tak jak mowicie ze rosnie liczba miejsc premiowanych. Wydaje mi sie w tym freerollu w niedziele nie wzrosnie liczba miejsc, no bo w sumie po co by mieli na poczatku pisac ze tylko 3 miejsca premiowane a pozniej zmieniac? nie mogliby odrazu napisac?

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Zwłaszcza że jest podany limit graczy - 6000
a mniej nie będzie i za to że nie bedzie mniej daje sobie reke uciać ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Pożyjemy zobaczymy. Możemy sie założyć o publiczne (na forum) przyznanie sie do porazki ???? i wyrazy uznania dla wygranego.

J 0

jesion87

Użytkownik
ci co twierdza ze miesjca platne nie wzrosna to sie calkowice myla i widac ze sa to ludzie ktorzy w pokera dopiero zaczynaja grac wiec niema co sie z nimi zakladac bo kazdy kto juz troche siedzi w pokerze wie ze przegraja

dindek 41

dindek

Użytkownik
Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?
no wiadomo ze wzrosna wraz z liczba graczy, a jest jakies ograniczenie co do ilosci graczy? ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
ci co twierdza ze miesjca platne nie wzrosna to sie calkowice myla i widac ze sa to ludzie ktorzy w pokera dopiero zaczynaja grac wiec niema co sie z nimi zakladac bo kazdy kto juz troche siedzi w pokerze wie ze przegraja
otóż to, nie ma się co kłocić, przecież to chyba jasne że wraz ze wzrostem liczby graczy automatycznie wzrasta liczba miejsc premiowanych, tak jest na każdym sofcie.

K 18

klakson

Użytkownik
Ten Temat nie jest do rozmow 4fun !! ????

Polski Freerool W unibecie wygral fin !! i jaka tu sprawiedliwosc ! czy ja wwalam sie im na freerole i zabieram im pieniadze tym bardziej ze zabral głowna wygrana !!

W 0

wito74

Użytkownik
Ten Temat nie jest do rozmow 4fun !! ????

Polski Freerool W Unibecie wygral fin !! i jaka tu sprawiedliwosc ! czy ja wwalam sie im na freerole i zabieram im pieniadze tym bardziej ze zabral głowna wygrana !!
Niestety skoro podajemy hasła wejściowe na takich forach jak to to nie ma co się dziwić że sie nam wwalaja i kasę zabieraja. :zy3ou:

K 18

klakson

Użytkownik
Tak ale takie rzeczy odrazu powinny byc zglaszane bo koles ktory powinien wygrac 75 $ wygral chyba 55 $ czyli to jest 60 zl roznicy a 60 zl na drodze nie lerzy ???? ja bym to odrazu na jego miescu zglosil do suppotu moze cos z tym zrobia :przeklina:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom