Ludzie chciałem zauwayć, że w większości freerollach miejsc płatnych przybywa z ilością graczy... :roll:niekoniecznie ???? choć nie ukrywam że jeżeli ktoś ma tego baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duuuuużego farta, ma jakieś tam małe szanse na wygrana, chyba że ma farta i dobrze gra. To już jest diabelsko mocne połączenie nie do pobicia. Powodzenia w wiosennym freerollu i mam nadzieje ze zobaczymy sie przy finałowym stole :spokodfhgfh:trzebaby miec baaaaaaaaaaardzo duuuuuzo farta: D
Chłopie!!!Co Ty gadasz za głupoty!!??Mogę się z Toba założyć o główną wygraną z tego turnieju że rośnie ilość miejsc płatnych razem z ilością uczestników!! Idziesz na to?Nie na tym oprogramowaniu :jezora:
dokładnie, czym więcej ludzi tym więcej miejsc płatnych, i tak jest na KAŻDYM sofcie.Chłopie!!!Co Ty gadasz za głupoty!!??Mogę się z Toba założyć o główną wygraną z tego turnieju że rośnie ilość miejsc płatnych razem z ilością uczestników!! Idziesz na to?Nie na tym oprogramowaniu :jezora:
no wiadomo ze wzrosna wraz z liczba graczy, a jest jakies ograniczenie co do ilosci graczy? ????Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?
no to mamy zakład...ciekawe jak się wypłacisz :grin:ok ide na to. rzuc okiem na ile chcesz i jakie chcesz turnieje na tym sofcie. Wszedzie masz już z góry ustalone miejsca
otóż to, nie ma się co kłocić, przecież to chyba jasne że wraz ze wzrostem liczby graczy automatycznie wzrasta liczba miejsc premiowanych, tak jest na każdym sofcie.ci co twierdza ze miesjca platne nie wzrosna to sie calkowice myla i widac ze sa to ludzie ktorzy w pokera dopiero zaczynaja grac wiec niema co sie z nimi zakladac bo kazdy kto juz troche siedzi w pokerze wie ze przegraja
Niestety skoro podajemy hasła wejściowe na takich forach jak to to nie ma co się dziwić że sie nam wwalaja i kasę zabieraja. :zy3ou:Ten Temat nie jest do rozmow 4fun !! ????
Polski Freerool W Unibecie wygral fin !! i jaka tu sprawiedliwosc ! czy ja wwalam sie im na freerole i zabieram im pieniadze tym bardziej ze zabral głowna wygrana !!