>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freebet w Betclick

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik

Niedawno rozpoczął się nowy sezon piłkarski. Z tej okazji ma dla Ciebie specjalny prezent, dlatego już w ten weekend możesz wygrać jeszcze więcej: otrzymasz od nas freebet 12 zł oraz bonus 50 zł!
Oferta ta jest ważna do 10 września.

1. Zaloguj się podając login i hasło
2. Automatycznie otrzymasz freebet 12zł
3. Doładuj swoje konto, a my podwoimy Twój depozyt do 50zł!
[font=verdana,arial,helvetica,sans-serif]
Życzymy miłego weekendu z BetClick!​
[/font]
Krzysztof​
[/font]
*oferta jest ważna do 10 września tylko w zakładach sportowych​
[/font]
Takiego maila dostałem. Dodam, że mam konto w Euro i dostałem freebeta w wysokości 5E. Sprawdźcie skrzynki albo zalogujcie się na swoje konta.

bacaole 16

bacaole

Użytkownik
Niedawno rozpoczął się nowy sezon piłkarski. Z tej okazji ma dla Ciebie specjalny prezent, dlatego już w ten weekend możesz wygrać jeszcze więcej: otrzymasz od nas freebet 12 zł oraz bonus 50 zł!
Oferta ta jest ważna do 10 września. Postaw w ten weekend zakład na mecz Górnik Zabrze - Legia Warszawa lub Arka Gdynia - Lech Poznań!

Czy freebeta musze postawić na jeden z tych meczy?

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Czy freebeta musze postawić na jeden z tych meczy?

stawiasz na jaki chcesz mecz;)
logujesz się na konto i od razu ramka wyskakuje że dodano do twojego salda konta 12zł ????

ja dostałem freebeta ???? - konto email na gmail.com

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Też dostałem freebeta ale nic nie piszą niestety o warunkach obrotu ... To samo z promocją 100 %. napisałem do nich mejla zobaczymy co odpiszą.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ja juz drugi raz dostalem 5 Euro Freebeta i 100% do 15 EURO (ostatnim razem w czerwcu). Wtedy pytalem sie supportu o warunki obrotu i podali mi takie cos:
&quot;
Bonusem musisz obrócić trzy razy po kursie 1,20, zdarzenia muszą posiadać trzy możliwości to jest wygrana, przegrana, remis.

rss05 3

rss05

Użytkownik
promo aktualne..:spokodfhgfh: zalogowalem sie i mam na koncie 12zl ???? warunki obrotu sa takie ze grasz zaklad za te 12zl i to co wygrasz jest Twoje. To co wygrasz czyli WYGRANA minus 12zł. Bo oni nie daja 12zl tylko pozwalaja zagrac za 12zl freebeta.

R 125

roger12

Użytkownik
t chyba dla tych tylko promo co już kiedyś wpłacali depozyt ja mam tylko tam konto i jeszcze nigdy nie wpłacałem depozytu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom