>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freebet w Betclick

Status
Zamknięty.
doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Czyli jak teraz załozyłem konto to nie dostane tych 12 zł ?
Na 99% NIE.
Na start daja dobre promo na zaklad bez ryzyka do 55PLN.
Freebety i kolejne promocje 100% od wplaty daja co jakis czas, ale jak zauwazylem tylko dla tych co juz wczesniej grali, czyli wplacali. Moja dziewczyna ma konto od pol roku, nigdy nie wplacala i nie dostala nigdy takiej oferty.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Odnośnie warunków promocji
Gracze są uprawnieni do skorzystania z oferty promocyjnej, której zasady będą określone przez firmę Betclick w osobnym regulaminie. Bonusy księgowane na kontach graczy są nietransferowalne, co oznacza, że nie mogą zostać wymienione na gotówkę, bez uprzedniego spełnienia określonych warunków regulaminu. Jeden bonus ( bonus powitalny, bonus za polecenie, darmowy zakład – freebet ) przypada na jednego gracza ( jedno gospodarstwo domowe, jeden adres email, jeden adres IP, jedna kartę płatniczą ). Przed wypłatą bonusu należy dokonać jego trzykrotnego obrotu na zdarzeniach, które posiadają min. 3 możliwe wyniki ( np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po kursach o wartościach przekraczających wartość 1.20 dla systemu europejskiego. Bonus lub środki pochodzące z bonusu nie mogą zostać użyte do obstawienia zakładów wielokrotnych (akumulatorów), jeżeli gracz nie dokonał pierwszego depozytu. W przypadku bonusu za polecenie, będzie on zaksięgowany jedynie za polecenie graczy nie używających wspólnego adresu email, nie zamieszkujących wspólnego gospodarstwa domowego, nie używających tego samego komputera lub tej samej karty płatniczej. W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po dokonaniu depozytu bonus nie zostanie dopisany do konta gracza. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po otrzymaniu bonusu bez dokonania niezbędnego obrotu zostanie on odjęty z konta gracza. UWAGA: Wpłaty za pomocą systemu Moneybookers są wykluczone z wszelkich promocji prowadzonych w BetClick.com !!! Promocje dotyczą tylko klientów zamieszkujących kraj, dla którego promocja została wprowadzona. Oznacza to, że klienci niezamieszkujący terytorium Polski nie będą mogli wziąć udziału w promocji organizowanej w polskiej wersji Betclik.com. Oznacza to również, że polscy klienci nie będą uprawnieni do promocji widniejących na innych wersjach językowych naszego serwisu.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Jeśli nie wpłacałeś wcześniej kasy do nich to freebety możesz grać tylko na pojedyńcze zakłady. Jak już do nich wpłacałeś to możesz freebety grać jako kupon AKO.

S 11

support75

Użytkownik
ok dzieki za wyjasnienie.
wplacilem 15E, drugie 15E dostalem gratis automatycznie.
jak zagram za 45E po kursie 1.2 to moge wyplacic dobrze mowie ?

P.S. kuponik juz i tak poszedl ????

rss05 3

rss05

Użytkownik
Otrzymałem taka wiadomosc z support BETCLICK:
&quot;Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót,
- kurs minimalnie 1,20
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy rózne sposoby (np. 1 lub X lub 2)
Mamy nadzieję że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.&quot;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Otrzymałem taka wiadomosc z support BETCLICK:
&quot;Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót,
- kurs minimalnie 1,20
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy rózne sposoby (np. 1 lub X lub 2)
Mamy nadzieję że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.&quot;
Czyli dokladnie tak, jak pisalem wczesniej. Widac, ze to sa ich standardowe warunki obrotu przy akcjach bonusowych.

B 0

buster

Użytkownik
&quot;Wpłacając przez Przelewy24, depozyt pojawi się na Twoim koncie gracza w ciągu kilkunastu minut.&quot;

jakoś nie widze tej opcji we wpłatach a chcialem otrzymac bonus, moze ktos powie o co biega ?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
&quot;Wpłacając przez Przelewy24, depozyt pojawi się na Twoim koncie gracza w ciągu kilkunastu minut.&quot;
jakoś nie widze tej opcji we wpłatach a chcialem otrzymac bonus, moze ktos powie o co biega ?
A w jakiej walucie masz konto? Ja mam w EURO i tez nie mam tej opcji, a znajomy ma konto w PLN-ach i Przelewy24 ma.

B 0

buster

Użytkownik
Mam konto w funtach bo zakładałem długo przed tym jak rozpoczeli promocje w polsce i nie mieli wtedy PLN, dzieki za pomoc

staszi 0

staszi

Użytkownik
Mi nic nawet nie napisali, ale dali;) Tez wplacalem juz wczesniej... Dzieki za info, bo pewnie nie logowalbym sie do 10 wrzesnia;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
no to sobie zapewne jeszcze trochę poczekasz; tak około po 4-5 dniach możesz mieć kasę ????
ja wypłaciłem na kartę, i też czekam już około 2 dni i ciągle kaski nie ma, niestety ale te metody są strasznie powolne :kwasny4565:

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Uaktualnienie, teraz nie trzeba obracać bonusem:
A co sie takiego zmienilo w tej promocji? Przeciez bonus &quot;pierwszy zaklad bez ryzyka do 55 PLN&quot; jest juz pare miesiecy i nie trzeba bylo nigdy nim obracac. Wprowadzili cos nowego w regulaminie?
Napisales to w temacie o freebecie, ktory przyznawali za nic bez wplacania kasy, a promo o ktorym piszesz to zupelnie co innego. Zreszta wczesniej o tym wspominalem w tym temacie i jest tez troche tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=22860

O 0

odil007

Użytkownik
Kilka dni temu wpłacałem kaske do Betclicka i oczywiście otrzymałem bonus i mogłem go wypłacić bez żadnego obracania. Więc nie mylcie promocji ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom