>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freebet w Betclick

Status
Zamknięty.
A 2

algorytm

Użytkownik
Panowie pytanie do wyplacajacych. jak dlugo czelaliscie na przelew na wasze konto bankowe. WKurzaja mnie tacy bukmacherzy na ktorych widnieje informacja ze czas realizacj trwa do 10 dni. Chyba z antarktydy by to musialo isc. Jak ktos kto wyplacal ostatnio lub wczesniej moglby sie wypowiedziec - to po stokroc dzieki. Acha i z jakiego konta bankowego ( polskie - zagraniczne) przyszly do was owe przelewy ?

baz 25

baz

Użytkownik
ja czekałem średnio 2 dni na karte visa, już kilka razy wypłacałem czasem kasa była już po 1 dniu

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Panowie pytanie do wyplacajacych. jak dlugo czelaliscie na przelew na wasze konto bankowe. WKurzaja mnie tacy bukmacherzy na ktorych widnieje informacja ze czas realizacj trwa do 10 dni. Chyba z antarktydy by to musialo isc. Jak ktos kto wyplacal ostatnio lub wczesniej moglby sie wypowiedziec - to po stokroc dzieki. Acha i z jakiego konta bankowego ( polskie - zagraniczne) przyszly do was owe przelewy ?
oni tak piszą, ale zawsze dość szybko wypłacają

jakieś dwa tygodnie temu wypłacałem od nich na konto bankowe i czekałem 2/3 dni (skany trzeba wysłać wcześniej)

K 6

koziuch

Użytkownik
Czy ktoś sie orientuje czy jesli wplacalem do betclick przez konto bankowe (i ta sama droga trzeba podobno wyplacac) to jesli chce teraz wyplacic na mb moge wplacic przez mb jakas sumke i wyplacic calosc znow na mb? czy nie da rady tak?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Czy ktoś sie orientuje czy jesli wplacalem do betclick przez konto bankowe (i ta sama droga trzeba podobno wyplacac) to jesli chce teraz wyplacic na mb moge wplacic przez mb jakas sumke i wyplacic calosc znow na mb? czy nie da rady tak?
nie wiem jak to jest w tym buku, ale oczywiście takie coś powinno przejść :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom