mateuszcwks
Użytkownik
czytaj posty wszysktie to sie dowieszJak zleciles wyplate? PRzeciez na 1 stronie juz napisales ze przegrales wszystko??
czytaj posty wszysktie to sie dowieszJak zleciles wyplate? PRzeciez na 1 stronie juz napisales ze przegrales wszystko??
ale chlopie czy ty myslisz? z jednego ip jedno konto! zebym zrobil konta na ciotki i reszta musze miec wiecej pc :jezora: powiedz mi czy lamie regulamin? nie!! kazdy kombinuje jakos zeby kase wyrwac! ????Zrobił 10 kont, na mame tate wujka babcie psa kotka.. ????
A co do promocji to jak najbardziej +. Dzięki stary .
nie moze ale na pewno sie mylisz. ja mam IP blocked ! nigdy nie utworzylem zadnego multi. Nie mierz innych swoja miara. ze jestes psem na promocje to nie znaczy ze kazdemu blokuja konta za multi. Wplacalem tam depozyt i bylem normalnym graczem. A multikontowcow nienawidze wiec nie pisz juz gosciu nic. odnoscie mojego IP napisalem juz do supportuale chlopie czy ty myslisz? z jednego ip jedno konto! zebym zrobil konta na ciotki i reszta musze miec wiecej pc :jezora: powiedz mi czy lamie regulamin? nie!! kazdy kombinuje jakos zeby kase wyrwac! ????
A co moze ci co maja IP blocked to nie zrobili paru kont? wydaje mi ze tak bo bo dlaczego ip maja zablokowane na tym casynie ? moze sie myle!
masz rację, mati a ty się mylisz, co jeśli tak mówisz to się kieruje także do mnie, ja nie wiem czy ty wiesz sporo o sieci i komputerach, ale pewnie mniej niż ja, bo jak byś wiedział co to jest łącze radiowe ze stałym ip to byś takich bzdur nie gadał :kwasny4565:nie moze ale na pewno sie mylisz. ja mam IP blocked ! nigdy nie utworzylem zadnego multi. Nie mierz innych swoja miara. ze jestes psem na promocje to nie znaczy ze kazdemu blokuja konta za multi. Wplacalem tam depozyt i bylem normalnym graczem. A multikontowcow nienawidze wiec nie pisz juz gosciu nic. odnoscie mojego IP napisalem juz do supportu
dokladnie, wszytko ponad wygrana se spinow jest twoje:spokodfhgfh:czyli muszę obracać na kasę zarobioną ze spinów .
no tak kolo piatku,czwartku by pasowalo zeby doszla ???? :spokodfhgfh:Wypłata na MB zlecona, ciekawe kiedy będzie kasa. Powinna dojść do 4 dni.
to tylko ironia...ale chlopie czy ty myslisz? z jednego ip jedno konto! zebym zrobil konta na ciotki i reszta musze miec wiecej pc :jezora: powiedz mi czy lamie regulamin? nie!! kazdy kombinuje jakos zeby kase wyrwac! ????
A co moze ci co maja IP blocked to nie zrobili paru kont? wydaje mi ze tak bo bo dlaczego ip maja zablokowane na tym casynie ? moze sie myle!