po pierwsze nie, a po drugie właśnie przyszedł meil potwierdzający rejestrację, widocznie nie było widać z powodu obciążenia że mnie zarejestrowało, lecz teraz jak chcę się zalogować to albo nic się nie dzieje, albo pisze że ip jest zablokowane, nie wiem co robić !moze macie maile w spamie,ja tak przynajmniej mialem.
W większości firm bukmacherkisech, kasyn.... jest w regulaminie punkt który mówi jasno że mozna korzystać tylko raz z PROMOCJII na gospodarstwo domowe(Konto oczywiście można miec więcej, ale nie moga brać udział w żadnych promocjach no deposit, i również z promocjo od depozytu)jej zaraz oczywiscie bedzei klotnia ja mam 2 kompy w domu i robie zawsze jak jest promo na siebie kontto a z 2 pc robie na matmka bo ona ma kont na mb i tak zawsze robie oczywiscie zaraz pujdzie gadka ze kotna robie! zreszta nie robie tak jak inny po 100 kont tylko 2 ! bo wiem ze tak moge i nie lamie regulaminu
bo ja wiem 5-10min maxWłaśnie ja nie moge zlecić wypłaty bo napisane jest że nie potwierdziłem maila. Po jakim czasie przyszedł ci na skrzynke ten maila bo ja juz czekam od pół godziny?
Na dodatek teraz w ogóle nie moge sie zalogować na tą strone, jakiś błąd wyskakuje
Ze spinów ugrałem 15 euro. Aktualnie mam 30 bo zagralem wszystko na kolor. 15 Euro moge juz wypłacać na konto w banku czy od ilu moge wypłacić?
Właśnie ja nie moge zlecić wypłaty bo napisane jest że nie potwierdziłem maila. Po jakim czasie przyszedł ci na skrzynke ten maila bo ja juz czekam od pół godziny?
Na dodatek teraz w ogóle nie moge sie zalogować na tą strone, jakiś błąd wyskakuje
Właśnie mam na wp i to nie pierwsza sytuacja kiedy nie dochodzi :-? doszedł w ogóle komus mail z weryfikacją na skrzynke na wp?Najlepiej miec poczte na GOOGLE wtedy odrazu przychodzi weryfikacja
Pzdr
Chyba pokerium :jezora:moim zdaniem wyplaca kazdemu ???? bez depo! wydaje mi sie tylko ze moga prosic o skany! bo firma widze cos jak betsson ????
mi tam betsona przypomina ???? promo jak najbardziej na 90E zlecone ????Chyba pokerium :jezora:
Jak zleciles wyplate? PRzeciez na 1 stronie juz napisales ze przegrales wszystko??mi tam betsona przypomina ???? promo jak najbardziej na 90E zlecone ????