20 Euro. Właśnie zleciłem taką wypłatę na MB, zobaczymy czy zrealizują ;]
właśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipaja ze spinow ugrałem 9e z groszami a i zagrałem w gre Texas Holdem w kasynie. Troche mało realistyczna ale ugrałem te 19e i nie wiem za bardzo co z tym zrobic
PS: ta cała stronka teraz tak mi muli ze szok...a jeszcze godzine temu wszystko było dobrze
właśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipa
musisz poczekac, jak połowa Polski zwartym ruchem myszki atakuje ich strone to sie nie dziw ze nie odpisuja:jezora:właśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipa
endriu mam ten sam problem IP BLOCKED ! nie wiem co mam zrobic ;/ do supportu nawet nie pisze jak mowisz ze nie odpisujawłaśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipa
no nie opłaca się, mówię nawet jeśli odpiszą że mam konto to znając życie będzie po promo, a konta i tak założyć nie mogę, bo nie dość że ip zablokowane to jeszcze stronka muli jak nie wiem ... trzeba czekać ale support ma na razie u mnieendriu mam ten sam problem IP BLOCKED ! nie wiem co mam zrobic ;/ do supportu nawet nie pisze jak mowisz ze nie odpisuja