M 27,2K madangelo Forum VIP Luty 7, 2011 #1102 Giampiero Boniperti ???? Może ktoś dać bo nie chce mi sie nic uploadowac ????
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 8, 2011 #1105 Ta pani chyba w ciąży, bo bęben jej wystaje niesamowicie :roll:
54 chajtgr Użytkownik Luty 8, 2011 #1107 Naomi Campbell? ???? Kliknij aby rozwinąć... ta chyba po szeregu operacji plastycznych :razz:
16 seewy Użytkownik Luty 8, 2011 #1108 cos latwego, tralalala...pewnie jakas koszykarka amerykanska co to ja przeciez wszyscy powinni znac...;/
cos latwego, tralalala...pewnie jakas koszykarka amerykanska co to ja przeciez wszyscy powinni znac...;/
2,4K olo Użytkownik Luty 8, 2011 #1111 Dobre to, żeby było łatwiej to powiem, że podobnie jak zresztą wymieniona tu Candace jest to siostra koszykarza grającego obecnie w NBA
Dobre to, żeby było łatwiej to powiem, że podobnie jak zresztą wymieniona tu Candace jest to siostra koszykarza grającego obecnie w NBA
2,6K lukascash Forum VIP Luty 8, 2011 #1112 Cappie Pondexter, siostra Quincy Pondextera....Olo, wrzucaj zdjęcia meczowe..bo na tym nie wygląda jak Cappie Pondexter
Cappie Pondexter, siostra Quincy Pondextera....Olo, wrzucaj zdjęcia meczowe..bo na tym nie wygląda jak Cappie Pondexter
2,4K olo Użytkownik Luty 8, 2011 #1114 jej starszy bro był/jest koszykarzem NBA. Kliknij aby rozwinąć... Rashanda McCants - PLKK :razz:
2,4K olo Użytkownik Luty 9, 2011 #1115 Jamajski srebrny chłopiec lekkoatletyki, może to komuś pomoże Tylko nie macie co szukać w google, bo to taka moja własna metafora :razz:
Jamajski srebrny chłopiec lekkoatletyki, może to komuś pomoże Tylko nie macie co szukać w google, bo to taka moja własna metafora :razz:
2,5K konrad140 Forum VIP Luty 9, 2011 #1116 Jamajski srebrny chłopiec lekkoatletyki, może to komuś pomoże Tylko nie macie co szukać w google, bo to taka moja własna metafora :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie wiem jak innym ale mi to nawet link nie wchodzi ????
Jamajski srebrny chłopiec lekkoatletyki, może to komuś pomoże Tylko nie macie co szukać w google, bo to taka moja własna metafora :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie wiem jak innym ale mi to nawet link nie wchodzi ????
2,8K vader Forum VIP Luty 9, 2011 #1117 Danny McFarlane Metafora raczej nic nie powiedziała. Trudne - chyba... Ale nie zawsze musi być łatwe
6K assitalia Użytkownik Luty 10, 2011 #1119 Nie widziałem wcześniej. Ben Ainslie. Niech ktoś poda za mnie. E: a jednak coś wymyśliłem..