2K christopher48 Forum VIP Luty 12, 2011 #1128 Hmmm... Britta Steffen? Kliknij aby rozwinąć... Tak, to ona.
2,8K vader Forum VIP Luty 12, 2011 #1129 Heh... ciężko było rozpoznać. Na tym zdjęciu wygląda bardzo "elegancko". Z reguły pływaczki zagraniczne widzimy głównie w strojach kąpielowych - wtedy wyglądają zdecydowanie inaczej
Heh... ciężko było rozpoznać. Na tym zdjęciu wygląda bardzo "elegancko". Z reguły pływaczki zagraniczne widzimy głównie w strojach kąpielowych - wtedy wyglądają zdecydowanie inaczej
2,8K vader Forum VIP Luty 13, 2011 #1131 Baseball. Sezon nadchodzi powoli to dałem. Tylu znawców to myślałem, że nie będzie trudne.
15 cypis78 Użytkownik Luty 13, 2011 #1135 Krzysztof Bizacki vel Bizak/Bizon ???? niech ktos za mnie cos zapoda
232 mefisto88 Użytkownik Luty 13, 2011 #1136 Ja zapodam :] Ej nie wierzę, że zamuliłem tym zdjęciem Fani "Byków" nie śpimy :!: Ron Harper :smile: Kliknij aby rozwinąć... Tak jest kolego ????
Ja zapodam :] Ej nie wierzę, że zamuliłem tym zdjęciem Fani "Byków" nie śpimy :!: Ron Harper :smile: Kliknij aby rozwinąć... Tak jest kolego ????
91,5K grzesio Forum VIP Luty 17, 2011 #1138 Myślę , że jakbyś dał zdjęcie siatkówki oka to wszyscy by zgadli. Daj nieco większe zdjęcie Nie wiemy nawet jaki sport uprawia
Myślę , że jakbyś dał zdjęcie siatkówki oka to wszyscy by zgadli. Daj nieco większe zdjęcie Nie wiemy nawet jaki sport uprawia
432 alanex Użytkownik Luty 17, 2011 #1140 Daj nieco większe zdjęcie Nie wiemy nawet jaki sport uprawia Kliknij aby rozwinąć... dyscypliny na razie nie podam ale jest bramkarzem :razz: Mamed Khalidov? Kliknij aby rozwinąć... nie
Daj nieco większe zdjęcie Nie wiemy nawet jaki sport uprawia Kliknij aby rozwinąć... dyscypliny na razie nie podam ale jest bramkarzem :razz: Mamed Khalidov? Kliknij aby rozwinąć... nie