54 chajtgr Użytkownik Luty 4, 2011 #1063 no to następny pan , moze byc trudne ale beda podpowiedzi ... no dobra jest to byly skoczek narciarski...
no to następny pan , moze byc trudne ale beda podpowiedzi ... no dobra jest to byly skoczek narciarski...
54 chajtgr Użytkownik Luty 4, 2011 #1066 wygląda mi na Fina ale nie kojarzę Kliknij aby rozwinąć... zgadza się już jesteście blisko ...
2,4K olo Użytkownik Luty 4, 2011 #1070 Dobra, jak już tak podpowiadasz to z lekką pomocą neta - Ari-Pekka Nikkola zaraz coś dam
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 5, 2011 #1073 Już prawie mam ???? wiem z kiedy ta fota, jaka narodowość ???? jeszcze znajde kto to jest jednak chyba nie wiem :d przelukałem wszystkich brązowych medalistów z Aten 2004 z Rosji i nie ma tego pana ???? więc to pewnie nie Rosjanin
Już prawie mam ???? wiem z kiedy ta fota, jaka narodowość ???? jeszcze znajde kto to jest jednak chyba nie wiem :d przelukałem wszystkich brązowych medalistów z Aten 2004 z Rosji i nie ma tego pana ???? więc to pewnie nie Rosjanin
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 5, 2011 #1076 łeee w Pekinie były inne medale jestem pewny, że to medal z Aten... nie ma bata ???? czuje się oszukany... ta fota to jakis fake ????
łeee w Pekinie były inne medale jestem pewny, że to medal z Aten... nie ma bata ???? czuje się oszukany... ta fota to jakis fake ????