A
709
Naukowe podejście do tematu.Na sobotni wieczór liga NBA zaplanowała całą masę spotkań. Najwcześniej rozpoczną się te na Zachodnim Wybrzeżu. Spowodowane jest to ruchem Słońca wokół Ziemii i żwiązaną z tym faktem różnicą czasu pomiędzy poszczególnymi południkami.
nie zwrociles uwagi na to ze wg elopeja ziemia obraca sie ze wschodu na zachód.Na sobotni wieczór liga NBA zaplanowała całą masę spotkań. Najwcześniej rozpoczną się te na Zachodnim Wybrzeżu. Spowodowane jest to ruchem Słońca wokół Ziemii i żwiązaną z tym faktem różnicą czasu pomiędzy poszczególnymi południkami.
Naukowe podejście do tematu.
jak lubie to gram ja nie to nie ????Po raz kolejny gram przeciwko osobiście nielubianej "gwiazdeczce" z Francji! Nigdy nie przepadałem za jego podejściem do tenisa,
Czarna skrzynka ze Smoleńska się znalazła?:O
I TO WLASNIE BEDZIE WODA NA PLYN DLA JENNINGSA, ktory bedzie na to czekal i bedzie obijal gebe Artura swoimi dlugimi lapami.
Ja nie jestem ze środowisk skrajne prawicowych, żeby dopingować każdego tylko dlatego, że jest Polakiem.
->Takie pytanie retoryczne- czy gdyby Indiana miała możliwość oddania George+Hibbert za takiego all-stara jakim jest Carmelo Anthony, to opłacałaby im się ta wymiana? Jakie jest wasze zdanie?
To tak jakbyś miał w łóżku Jessice Albe ale wygoniłeś ją aby zrobić miejsce dla Jolanty Pieńkowskiej .
dla niektorych moze to nie byc smieszne no ale, mnie rozbawiło niesamowicie.Progresja jest dobra jeżeli się ma ogromny budżet, bo nawet stawiając mecz na gości z kursem 6 to prędzej czy później wejdzie.
Panowie...junior tu ma problem...co dziewczynie na walentynki ???? ?
coś do twarzy ... penisa ???? obwiąż jakąś kokardką powinno być spoko
Dustina Browna zaraz z klatki wypuszczają na mecz
)Dzieki Ramzesa, zrujnowales mi zycie, wez sobie w pupe wsadz te swoje pewniaki drewniaki, pewnie sam grasz za zapalki. Wlozylem 3 tysiace, pozyczona kase i nie mam teraz za co oddac. Bede musial sie ukrywac albo nie wiem co. Znawca z Ciebie taki, ze szkoda gadac. Wez sie wiecej nie udzielaj ;//
Podejrzewając kolejną kompromitację bukmacherów już podczas drugiego dnia ASW zamieniłem kilka słów z LBJ aby mieć rozeznanie w całej sytuacji. Gdy tylko z moich ust padło słowo Mavericks, przesymptyczny na codzien koszykarz przy użyciu niewyobrażalnej siły zacisnął swoją czarną pięść i jak furiat zaczął uderzać nią w stojące obok krzesełko.
:]:]Stasiu łam
Stasiu utrzymaj
Stasiu nie zesraj się
Stasiu możesz już srać
Stasiu wygraj
Stasiu kreczuj
Tak wygląda HP:razz:
Rzeczowo ????Przy czym spotkanie Cornet z Radwańską wyglądało tak jakby Cornet grała, a Iśka stała na środku kortu z stolcem, który wychodził ale utknął ze strachu iż narobi na kort w Stanach.
No to ja stawiam;DDzisiaj przyśniło mi się, że Isner wygra...
Być może komuś się przyda ta informacja.
Kilka moich snów się spełniło.