>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Forumowe Łapu Capu

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Chcialem &quot;podziekowac&quot; wszystkim, ktorzy typowali dzisiaj tenisa w tym dziale. Wtopilem wszystkie 3 kupony oparte na forumowych typach. Pierwsza i ostatnia przygoda z tenisem w zyciu. Pozdrawiam i powodzenia!
Prosto z tematu Wimbledonu ???? Także lepiej nie piszcie analiz i swoich typów, bo jeszcze Was do sądu podadzą za złe i błędne typy ???? :jezora:

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Który bukmacher ma zakład w stylu &quot;mecz nie roztrzygnie się w 90 min&quot; to znaczy ze bedzie minimum dogrywka. Wszędzie znajduję że wygra jedna lub druga po dogrywce lub po karnych i tym podobne, ale chciałbym po prostu postawić, że będzie ponad 90 minut. Wiecie gdzie jest taka opcja?
????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Kończę 6 Wojaka i już uciekam. Ogarnij się przypomnij mi jutro na PW o reputacji to Ci dodam, bo dziś już limit wyczerpany..
Marcin-Odra i Vader płacą mi ciężko zarobione pieniądze abym robił medialny &quot;cichy&quot; szum w temacie o finale MŚ. Nikt o tym nie wie.
Dobranoc ????
Ps
Mistrzostwa wygra Argentyna na przekór wszystkim typujących volksdojczów, a chrześcijaństwo i Kościoł Katolicki odniosą kolejny wielki sukces jak z przed 2014 lat gdy Jezus Chrystus, naczelny wódz ziemian i kluczowy kapitan reprezentacji nas (zwykłych ludzi, czyli wszystkich), zwykły rybak, niczym Messi przezwycięży zło jakie sieje od stuleci nasienie &quot;dżermani&quot;.
AMEN!!!
wszystko ładnie pięknie ale to piłka nożna

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Na świeżo z HP ????

GARCIA LOPEZ TO NAJWIĘKSZA ***** PIERDOLONA JAKA CHODZIAŁA PO TYM ******M ŚWIECIE JEST TAKĄ SZMATĄ ŻE TYLKO CHUJA POWIESIĆ MIAŁ PRZMEŁAMANIE I JE ODDAWAŁ JAGBY SZMATA GRAŁA W WTA.****** PUSIAK PUSTAK I LESZCZ.JAK CHCECIE TO MNIE ZBANUJCIE.BO NIENAWIDZĘ TAKICH KURM I PROSTYTUTEK JAKIM JEST TEN PIERDOLONY HISZPANIK.JEBAĆ FRAJERSTWO.NIE NADAJE SIĘ PEDAŁ DO GRY

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Jak widzicie mecz Legii? Odpada dziś z walki o ligę mistrzów?
Ja bym sobie marzył, żeby Legia najpierw straciła gola i wtedy pojawiłoby się dużo komentarzy &quot;Legła zdechła&quot; itp i w doliczonym czasie, żeby Legia zdobyła 2 gole na co wkroczyłby triumfujący i cytujący wszystko jak idzie Michał pytający jednocześnie czy warto wybrać się do Glasgow PolskimBusem;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Z cyklu Paulo 2złotelho:

Biedny Macius ????
Monteiro @2,1 Betsafe sobie też pobiorę
Granie na Monteiro... beka, Ruski olał mecz a pajac gra na Brazylijczyka :grin:
Biedny Maciej, nic mu nie wchodzi :;/:
:browar565:Brawa dla Macieja za typy na Pragę. Monteiro + Lokoli - pięknie Ci siadły :jezora:
Typowy polaczek - nigdy nie zrozumiem jak ktos sie cieszy ze komus cos nie weszlo

Kubus nie idziesz wplacic kolejnego depo do PKO ?
Nie wiem dlaczego miałbym sobie z niego nieszydzic :]
--------------------------------

No i niestety przez takich delikwentów mamy opinie w Europie taką a nie inną... Po co komu ubliżac, grozic itd.. Szanujmy sie wzajemnie ????

Do góry Bottom