Prosto z tematu Wimbledonu ???? Także lepiej nie piszcie analiz i swoich typów, bo jeszcze Was do sądu podadzą za złe i błędne typy ???? :jezora:Chcialem "podziekowac" wszystkim, ktorzy typowali dzisiaj tenisa w tym dziale. Wtopilem wszystkie 3 kupony oparte na forumowych typach. Pierwsza i ostatnia przygoda z tenisem w zyciu. Pozdrawiam i powodzenia!
????Który bukmacher ma zakład w stylu "mecz nie roztrzygnie się w 90 min" to znaczy ze bedzie minimum dogrywka. Wszędzie znajduję że wygra jedna lub druga po dogrywce lub po karnych i tym podobne, ale chciałbym po prostu postawić, że będzie ponad 90 minut. Wiecie gdzie jest taka opcja?
wszystko ładnie pięknie ale to piłka nożnaKończę 6 Wojaka i już uciekam. Ogarnij się przypomnij mi jutro na PW o reputacji to Ci dodam, bo dziś już limit wyczerpany..
Marcin-Odra i Vader płacą mi ciężko zarobione pieniądze abym robił medialny "cichy" szum w temacie o finale MŚ. Nikt o tym nie wie.
Dobranoc ????
Ps
Mistrzostwa wygra Argentyna na przekór wszystkim typujących volksdojczów, a chrześcijaństwo i Kościoł Katolicki odniosą kolejny wielki sukces jak z przed 2014 lat gdy Jezus Chrystus, naczelny wódz ziemian i kluczowy kapitan reprezentacji nas (zwykłych ludzi, czyli wszystkich), zwykły rybak, niczym Messi przezwycięży zło jakie sieje od stuleci nasienie "dżermani".
AMEN!!!
panowie pizdy jestescie a nie typerzy z ta francja nawet w rankingu swiatowym te pizdowate zbojady byly nizej od australii a wy mowicie o jakims poziomie, chuja sie znacie wiec darujcie sobie lepiej to typowanie...
GARCIA LOPEZ TO NAJWIĘKSZA ***** PIERDOLONA JAKA CHODZIAŁA PO TYM ******M ŚWIECIE JEST TAKĄ SZMATĄ ŻE TYLKO CHUJA POWIESIĆ MIAŁ PRZMEŁAMANIE I JE ODDAWAŁ JAGBY SZMATA GRAŁA W WTA.****** PUSIAK PUSTAK I LESZCZ.JAK CHCECIE TO MNIE ZBANUJCIE.BO NIENAWIDZĘ TAKICH KURM I PROSTYTUTEK JAKIM JEST TEN PIERDOLONY HISZPANIK.JEBAĆ FRAJERSTWO.NIE NADAJE SIĘ PEDAŁ DO GRY
Haas ty sprzedajna dzi.....!skurwielu wtopilem na tobie tyle kasy bo palant nie potrafi zamknac seta majac serwis.......
Haas ty idioto!
lorenzi teraz busta powinien ci zrobic w szatni loda!
lorenzi jestes najwiekszym tenisowym debilem jakiego widzialem
Gimbaza szaleje ????pliskova ale ty masz beret zryty koniec z damskim tenisem
Jak widzicie mecz Legii? Odpada dziś z walki o ligę mistrzów?
Ja bym sobie marzył, żeby Legia najpierw straciła gola i wtedy pojawiłoby się dużo komentarzy "Legła zdechła" itp i w doliczonym czasie, żeby Legia zdobyła 2 gole na co wkroczyłby triumfujący i cytujący wszystko jak idzie Michał pytający jednocześnie czy warto wybrać się do Glasgow PolskimBusem
2 lata temu kompletnie nie interesowałem się sportem i nawet nie wiedziałem, że istnieje LE.
Biedny Macius ????
Monteiro @2,1 Betsafe sobie też pobiorę
Granie na Monteiro... beka, Ruski olał mecz a pajac gra na Brazylijczyka :grin:
Biedny Maciej, nic mu nie wchodzi :;/:
:browar565:Brawa dla Macieja za typy na Pragę. Monteiro + Lokoli - pięknie Ci siadły :jezora:
Typowy polaczek - nigdy nie zrozumiem jak ktos sie cieszy ze komus cos nie weszlo
Kubus nie idziesz wplacic kolejnego depo do PKO ?
--------------------------------Nie wiem dlaczego miałbym sobie z niego nieszydzic :]
No i niestety przez takich delikwentów mamy opinie w Europie taką a nie inną... Po co komu ubliżac, grozic itd.. Szanujmy sie wzajemnie ????
:]jak ktoś nie wie którym pasem jechać to lepiej niech nie prowadzi moze ????znacie nawigacje na telefony, która posiadałaby taki bajer, że nawet wskazuje po którym pasie jechać?
@zksstal, jesteś w bukmacherce totalnym durniem
Lecz się bukmacherski analfabeto!!!
Przecież to są Himalaje głupoty by @zksstal!
lekkie pióro by edi8 ????cham oraz prostak pokroju @zksstal
Na maturę ustną swego czasu Lalkę wziąłem
teraz to już chyba nawet misia nie można wziąć ze sobą:sad:
Ołówek 0-40 ale wyjdzie z tego :razz:
No wyszedł ale z kortu ;d
???? ???? Chodzi o Jurka ????Określenie bezmózg to w jego przypadku zbyt delikatne. Dawno nie widziałem tak tępej dzidy jak szop :-|
yenisey 5-2...7-5...7-7 jada chlopaki ! ;]
:mrgreen:8-9 .. co za pizdy