>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Forumowe Łapu Capu

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać fantazja użytkowników tego forum????:
Witam, mam trochę nietypowy problem - chce zagrać z gościem w pokera i delikatnie mówiąc chce zamontować kamerkę nad jego miejscem, tak żeby widzieć karty. Mam do Was pytanie- czy są kamerki co wysyłają obraz z odległości ok 2metrow w rozdzielczość HD , tak, żeby wyraźnie widzieć karty?? Opinie o oszustwie, złodziejstwie zostawcie sobie, albo swoim babciom, interesują mnie tylko rzeczowe odpowiedzi

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
???? Raonic M. - Haase R.
Haase R. ::: 3,92 ::: Pinnacle ::: 3/10
Haase R. -1,5 seta ::: 6,69 ::: Pinnacle ::: 1/10

Gdzieś od lutego zauważyłem, że tam gdzie w 95% bukmacherów kursy spadają, tam najczęściej wygrywa dog. Ostatnio o tym wspominałem w meczu Paire z Herbertem (ZOBACZ 4 PRZYKŁADY), co sprawdziło się doskonale jak i w kilku innych meczach. Przykład również mieliśmy wczoraj z Grannolersem czy Andersonem (ZOBACZ). Być może na 2014 opracuję jakiś system progresji oparty na tych właśnie ruchach kursów. Uważam, że grając tylko ze względu na tą dziwną zależność, stawką (przykład 1/10, 1/10, 2/10, 3/10 itd.) przy kursach +3,00 uzyskamy spory yield.

Wynik: 6:3 6:4 ⛔

???? Andujar-Alba P. - Berdych T.
Andujar-Alba P. ::: 11,75 ::: Pinnacle ::: 1/10

Gram z powodu spadków kursu.

Wynik: 2:6 5:7 ⛔
http://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-paryz-28-10-2013-03-11-2013-a-98197-6.html#post3983755

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Od zeszłego sezonu kuszony byłem ofertą od znanego amerykańskiego serwisu ESPN który zainteresowany był moimi usługami jako analityka ligi NBA. Choć propozycja ta powtarzana była regularnie średnio kilka razy w miesiącu, konsekwentnie odmawiałem, wybierając gromienie bukmacherów co stało się głównie moją pasją a nie sposobem na zarobek. Na brak pieniędzy bowiem nie narzekam. Być może właśnie moje ambicje zadecydowały, że odpowiednie osoby zostały wysłane aby &quot;przekonać&quot; mnie o tymczasowym zaprzestaniu obstawiania meczów za własne środki. Kilka dni temu zdecydowałem o dołączeniu do ekipy ESPN. Choć czasu będzie teraz zdecydowanie mniej, od czasami na pewno znajdę chwilę aby w przerwach pomiędzy lotami na trasie Warszawa-Waszyngton wejść na forum i podzielić się z forumowiczami tym co udało mi się zasłyszeć w korytarzach zaplecz hal NBA do których zwykli zjadacze chleba nie mają wstępu.
http://forum.bukmacherskie.com/f35/nba-zakulisowe-fakty-i-nie-tylko-99264.html#post4017028

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie ma sytuacji bez wyjścia ;)
-----------------------------

Cytat:
Napisał rekin01 -&gt;

Mam pytanie. Czy udało by mi się w stacjonarnym punkcie fortuny czy stsu zawrzec zakład ? Mam 16 lat. Nie chce chodzic z osobą pełnoletnią i się jej prosic a maksymalnie stawiam za 5 złoty. Czy by mnie wygonili lub wypytali o wiek ?
Jeżeli masz tzw. &quot;mordę zgreda&quot; , to powinno się udać :grin:

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Przez ponad półtorej miesiąca czułem się jak narkoman z dworca ZOO, jak żul spijający resztki wódki z butelek ze śmietnika, leżałem i gapiłem się w bezczynnie sufit. Turnieje pokazowe i informacje ze świata tenisa była jak działka podtrzymująca mnie przy życiu. Aż do dzisiaj, do czasu kiedy wszystko zacznie się od nowa, gdzie Top 100 ze świata najlepszych zawodników ruszy na korty, by walczyć o punkt, o pieniądze, o sławę by zapisać się na kartach historii męskiego tenisa. W skrócie cały sezon ATP rusza w najlepsze, a to wszystko zacznie się już dzisiejszej nocy
~~~

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Pierwszych dwóch panów przedstawiać nie trzeba myslę że doswiadcznie zrobi swoje
Chardy w koncówcu sezonu dobra forma Mannarino wyszedł Wimbledon ityle w sezonie
Ostatni typ musze przyznac nie znam Ukrainca a wiem jak gra Hiszpan więc pewna 1 może zaryzykuje tu z 2-0
aha. wszystko jasne, any questions? ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
jestem najgorsza prostytutka. jak dziwka sprzedalem sie za chec zarobienia na meskim tenisie. mialem nie grac tego za przeproszeniem gowna, a zagralem. wczoraj obiecywalem pisemnie na forum, ze juz tego nie zrobie... dzis rano napisalem, ze juz nigdy nie zagram tenisa meskiego a zagralem. kara przyszla od razu. oczywiscie mam jeszcze nadzieje, ze skalany moja zla postawa i swiadomy moich zlych zagran i zlamania wewnetrznych zasad uda mi sie uciec przed sprawiedliwoscia. przed tym toporem losu ktory jest bezwzgledny dla takich kurewek jak ja. mam nadzieje, ze paire wygra a ja obiecuje, ze nie bede stawial meskich tenisow nie ogladajac ich tylko biorac z forum i jedyne kiedy bede stawial to jak bede pewny. mialem dzis stawiac nadala over 17,5 to postawilem i dostawilem. nie mozna dostawiac bo za to tez jest kara. przepraszam.
no.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Mona Barthel - Monica Niculescu
Tomorrow, 08 Jan 2014, 05:30

Mecz 50/50 .... styl Moniki osobiście mnie wku... :grin: jak i pewnie nie tylko mnie... Piękna Mona kiepski ostatni sezon zwłaszcza 2 połowa....ale odziwo sztormowe korty Hobart jej leżą (2013 - finalistka, 2012 - zwyciężczyni)...spodziewam wyrównanego mecz więc idę w kierunku underdoga

TYP: MONA BARTHEL 2.20 (Pinnacle)

:grin:

Do góry Bottom