U
0
możesz sobie nawet 5 zeta wypłacić jak masz taką potrzebę ????a jaka jest minimalna wyplata? czy moge zagrac np. za 10 zl, postawic mecz po kursie 1.2 i wyplacic 12 zl oczywiscie minus podatek? czy trzeba uzbierac odpowiednia ilosc kasy jak w bwin, betssonie i reszcie?
Nie porównując tych dwóch rzeczy i zachowując odpowiednie proporcje,Wszystko fajnie z tą fortuną ale.....oferta do d....... połowy nie ma
Nie jest to bezpieczne ani zgodne z polskim prawem (Art. 36. ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych), trzeba złożyć doniesienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa.Odnośnie tej rejejestracji. Odbywa się ona bez protokołu HTTPS(milenium i sts mają już strony szyfrowane mimo że jeszcze nie uzyskały zgody MF), czy jest to bezpieczne jak myślicie? Wkońcu wysyła się tam skan swojego dowodu.
Dzięki za ew. odpowiedz
Pozdrawiam
zatem wg mnie to wysyłanie formularza rejestracyjnego jest szyfrowane ????<form action="https://www.efortuna.pl/pl/rejestracja/index$521201-register.html" method="post" class="userForm skipCheck" id="registration_form" enctype="multipart/form-data">
...ble ble ble
</form>
Z ciekawości zaglądnąłem. Jeśli nie wyświetla, to u Ciebie nie wyświetla.
Myślę, że spokojnie część pytań w tym Twoje, możnaby skierować tutaj i w ogóle "pierwsze kroki" ... (FAQ i w ogóle POMOC ...) ...A ja mam trochę inne pytanie, tak w ogóle to mój pierwszy post tutaj, ale najwidoczniej ten temat jakoś tak działa, że niektórzy zaczynają właśnie pierwsze posty na tym forum zamieszczać tutaj. Czy dostał ktoś już jakiś limit? W zasadzie to pytanie do tych, co pograli grubiej tzn. za 10 tys.; no właśnie czy tacy odważni już się znaleźli, jak tak to czy przyjęli taki zakład?