Według rozumowania tego co napisałeś jasno wynika twoja porażka skoro Chiny wygrały tercje to dlaczego miałbyś wygrać skoro obstawiłeś zwycięstwo Polski po kursie 1,8.... natomiast wygrały Chiny po kursie 1,92Powiedzcie mi jak rozumieć ten zakład w kosza!? 1 tercja bez remisu ?
Przykład na Polskę jest 1.8 , Chiny 1.9. ?? kolejno tak samo 2 tercja bez remisu Polska 1.6, Chiny 1.92 ??
Ja postawiłem 3 tercje bez remisu na (trzymając się przykładu) na Polske (kurs 1.8) na Chiny było 1.92.
Wynik 3 tercji był: 18:24 dla Chin (w meczu było już 75:84 dla Chin) a mimo to przegrałem?
Dlaczego ?
Aaa! To ja to źle zrozumiałem:;/: Myślałem że Polska oznacza że nie bedzie remisu a Chiny że będzie remis w 3 tercji!!Jak postawiłeś na Polskę i Chiny wygrały to co Ty chcesz wygrywać? ????
Nic nie zgłaszasz. Od gry odprowadzasz podatek w chwili zawarcia zakładu a w rozliczeniu podatkowym nie uwzględniasz tak uzyskanych dochodów.Ciekawi mnie kilka spraw dotyczących wypłat z Fortuny na konto bankowe. Czy każdą wypłaconą kwotę należy zgłaszać do skarbówki? I jak traktować wygrane - jako dodatkowy przychód?
skad ty to wziales :grin:podobno klienci legalnych bukow beda przeswietleni jako pierwsi!
po zarejestrowaniu czekasz do paru godzin, dostajesz emaila z potwierdzeniem rejestracji, wpłacasz kase i grasz :razz:Ile trzeba czekać na uwierzytelnienie, żeby można było już obstawić zakład?
Nie, nic nie wysyłałem bo wszystko było w porządku aż do tego momentu.u mnie działa bez zarzutu , nie wysłałeś odzysku hasła ??