Wcześniej nie było możliwości gry przez Internet, więc żeby przypisać punkty danej osobie trzeba było mieć jej dane. Skoro grasz przez Internet teraz to znaczy, że podałeś dane i masz własne konto i na to konto zbierasz punkty, więc nie trzeba wypełniać w punkcie żadnych formularzy.Obstawiajac kupony przez internet pojawiaja sie jakies punkty w Fortuna Klub +.
Czy to oznacza ze juz sie nalezy do tego Klubu i mozna zbierac puntky bo wczesniej byla mowa ze trzeba wypelnic jakis formularz i przekazac go pracownikowi ???
Punkty zbierane są w systemah rocznych do 31 12.2012 musisz zrealizować nagrody za punkty tzn.zamówić w punkcie bo z tegpo co wiem to przez nata nie można zamawiać nagród - chyba że sms info i bonusy , nagrody rzeczowe tylko w punkcie.Mam pytanie do tych punktów. Czy są one po jakimś czasie kasowane?
TakMożna doładować konto w weekendy? Inaczej mówiąć czy jak zlecę dzisiaj wpłatę z Alior Banku do zostanie automatycznie doładowane jak w większości buków czy bedzie konieczność czekania do poniedziałku?
No dziwna sprawa, bo ja jakąś godzinę temu doładowałem konto z mBanku, kwestia 2-3 minut i kasa na koncie w Fortunie, potwierdzenie dokonania przelewu z transferuj na mailu, a po jakiś 20 minutach sms, że konto doładowane (przy czym kasę na koncie miałem już wcześniej oczywiście)No to dziwna sprawa bo doładowałem konto przelewem z Alior Banku około 11. Do tej pory nie otrzymałem ani wpłaty ani chociaż potwierdzenia w żadnej formie, a pieniądze zeszły z konta. To normalna procedura czy też u mnie coś nie tak? Napisałem do supportu i babka powiedziała, że przekazała sprawe do ich gosci od finansow. Dziwne.
Już spieszę z upewnieniem Cię - nie można tak zrobić ???? Gra naziemna i gra internetowa to dwie osobne sprawy (niestety). Taka jest forma Ustawy, że w grach przez neta mogą być operacje wpłat i wypłat tylko poprzez konto bankowe ????Siemka wszystkim ????
Jakoś doszukać nie mogę się informacji :
Jeżeli robię kupon w punkcie to czy mogę wygraną mieć na koncie internetowym? Chodzi o to czy wygraną można dostać na konto w fortunie a nie w kasie w punkcie ???? Coś mi się zdaje że nie ale może ktoś mnie w tym upewni? ????