Nie ma co panikować po jednym dniu.11:30 15:10 17:30
Przeważnie odbywa się to do 48 h. Taki mają czas jednak z reguły do 24h spokojnie jest na koncie.Zleciłem przelew 9 marca rano o 12:42 tego dnia dostałem sms że przelew został przyjety do realizacji a na konie bankowym nadal hajsu nie mam, bank PKO
Można doładować w punkcie naziemnym. Pieniądze na koncie internetowym pojawiają się od razu.Jedyna mozliwa wplata do fortuny jest przelew bankowy? Powaznie nie umozliwiaja skorzystania z przelewy24/karty kredytowej? Troche slabo, ze trzeba czekac kilka h, az doladuja konto.
Niema reguły, wszystko zależy od dnia wypłaty zauważyłęm.Jak obecnie z wypłatami na konto ? Ogarniają jak kiedyś że do 12 dojdzie ?
Czy nie ma reguły?
Wiem ze ostatnio pisali o ING że o konkretnych godzinach . może w PKO jest podobnie dlatego otrzymasz dopiero w pon. tę wpłatę.Ogarniacie temat z wplatami u nich?Dokonalem dzis wplaty jakies 2h temu przez transferuj.pl i dupa.Bank PEKAO SA i powinno pojsc online.Infolinia tego transferuj w soboty nie pracuje nic sie dowiedziec nie mozna.Mieliscie kiedys podobna sytuacje???
Oczywiscie, że możesz wypłacić.mam pytanie
jesli zaznaczylem sobie bonus do 650, wplacilem 650 i zagralem troche ale juz nie chce, to moge wyplacic to co mi zostalo? skoro to jest bonus dopiero PO obrocie?
Niestety wypłata obowiązuje na konto. Wpłacić można w punkcie natomiast wypłata odbywa się na konto bankowe.Ja mam następujące pytanie. Jak wiadomo ekonto można doładować w punkcie stacjonarnym. A czy jeśli tak doładuje, coś wygram to mogę również wypłacić w punkcie czy tylko na konto ?
Witaj, czy przy rejestracji podałeś ten numer rachunku bankowego ??. Wydaje się że inny bo w takich przypadkach tak działają.Witam, dziś próbowałem zlecić wpłatę na Fortune i za każdym razem jak wykonałem przelew (zrobiłem ich 3) dostawałem taką informację zwrotną na poczcie: Twoja płatność tytułem xxx nie została przyjęta z powodu niezweryfikowanego numeru konta nadawcy dla podanego tytułu płatności lub błędnego tytułu płatności. Środki zostaną zwrócone w ciągu 5 dni roboczych.
Czy ktoś miał podobny problem i może pomóc? Dodam, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam.