>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

K 249,3K

kossma

Użytkownik
Ma prawo firma sobie przyklęknąć, był przecież okres czasu jak Fortuna była w topie organizowanych promocji. Choćby pamiętny, prawdziwy zakład bez ryzyka ze zwrotem na konto główne. No i oczywiście pierwsza generacja Snajpera. Trochę się nadwerężyli a czy Doscord coś im wnosi czy raczej kula u nogi, to bym się zastanawiał. Finanse mogą nie podążać we właściwym kierunku i stąd limity i wyłączenia z promek z zawieszaniem kont włącznie. Też mam obawy że to co najlepsze w Forunie, przeminęło.

R 196,6K

radziu784

Użytkownik
Ma prawo firma sobie przyklęknąć, był przecież okres czasu jak Fortuna była w topie organizowanych promocji. Choćby pamiętny, prawdziwy zakład bez ryzyka ze zwrotem na konto główne. No i oczywiście pierwsza generacja Snajpera. Trochę się nadwerężyli a czy Doscord coś im wnosi czy raczej kula u nogi, to bym się zastanawiał. Finanse mogą nie podążać we właściwym kierunku i stąd limity i wyłączenia z promek z zawieszaniem kont włącznie. Też mam obawy że to co najlepsze w Forunie, przeminęło.
Dla mnie fortuna ma bardzo dobra aplikacje jesli chodzi o nawigacje, chyba ze to przyzwyczajenie a jak to jest wedlug was?

K 249,3K

kossma

Użytkownik
W porównaniu do STS to gigant. Nie odchodzę od Fortuny między innymi przez tą apkę, która jest szybka i po poprawkach bardzo funkcjonalna. Dla mnie najlepsza na polskim rynku👏

Otrzymane punkty reputacji: +91
R 196,6K

radziu784

Użytkownik
Dokładnie, dużo osób narzeka ale przerobiłem kilka apek innych bukow no i zakłady live, cashouty, zawarte kupony na serio dziala dobrze. Mam nadzieję ze zaraz odblokują i bedzie mozna wrócić do gry

Otrzymane punkty reputacji: +161
Do góry Bottom