Nie reklamuję, tylko tłumaczę, dlaczego kursy mogą być niższe – bo wchodzą w to np. bonusy AKO albo promocje typu SAFEBET.
Wypada zadać zatem pytanie wprost - czy
Fortuna obniżyła kursy na główne rynki w meczach piłkarskich lig, żeby zrekompensować promocje? Poproszę tak/nie, jeśli łaska

Podpowiem, że wiem jakie mieliście marże przed wprowadzeniem safebetów.
Nieprawdą jest też to, co pisałeś, o tym, że
Betclic ma wyższą marżę od Was na rynkach z zaliczką, bo mimo, że mają marżę niższą niż na głównym markecie to nadal mają lepszą od Was.
I standardowo porównanie kursów - 4 mecze na kuponie z premedytacją, żeby dodać, że oczywiście macie AKO Boost na poziomie 25% przy 5 selekcjach (i tylko w przypadku 5 selekcji). Problem jest w tym, że przynajmniej w 2 przypadkach ta wygrana będzie przy 5 selekcjach identyczna jak u Was, a to świadczy o tym, że na 5 selekcjach macie kursy o 20% słabsze niż np w Superbecie, który za 5 selekcji daje podbitkę 5%, a wygrana jest taka sama.
Porównani zostali chyba wszyscy, którzy mają zaliczkę. Ekstraklasę wybrałem, żeby było dla Ciebie korzystniej i żebyś mógł pisać o safebetach, natomiast mogę wziąć dowolną ligę z top 5 i też z dużym prawdopodobieństwem wypadniecie kursowo najsłabiej. Poza hurtowym limitowaniem graczy po prostu taką macie obecnie politykę, a ja robię PR konkurencji, całej