>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

P 68,2K

Przybłęda

Użytkownik
W największych ligach są przecież handicapy w piłce nożnej. Zakładka drużyny potem jak wygra drużyna i można wybrać wygra o 2+ goli, o 3+ i tak dalej.
Jak dla mnie to właśnie w Fortunie najlepiej i najszybciej buduję się te betbuildery ale to kwestia gustu i wprawy.
Są? To poproszę uprzejmie, pokaż mi, ułomnemu, gdzie są?
Dziś o 21 gra Betis z kimś tam w Hiszpanii, to chyba jest topowa liga, więc może na konkretnym przykładzie. Chcę w Fortunie zagrać Betis +2.5, w innych firmach mogę to w BetBuilder dodać z psim kursem 1.05 - 1.06. Może przedstawiciel Fortuny na forum pokaże.
Opcja, o której piszesz ("wygra o 3+ goli") to nie jest to samo, co handicap.

Otrzymane punkty reputacji: +638
N 3,6K

nn89

Użytkownik
Przyznaję rację to nie są typowe handicapy, mój błąd. Gram tylko ujemne handicapy i ta opcja mi to zastępuję.

Dzisiaj na jednym z portali branżowych pojawił się wywiad z CEO Fortuny, który mówi, że interesują ich tylko rentowni gracze przynoszący zyski. Bonusy są przewidziane właśnie dla takich graczy. Podobno pod snajpera ktoś obstawił 800 kuponów. Wynika, z tego, że jak przegrywasz to możesz sobie u nich grać ale już jak zaczniesz wygrywać to trzeba będzie Ciebie wykluczyć bo jesteś nierentowny. Wprost zostało określone, że Fortuna jest przeznaczona tylko dla rekreacyjnych graczy. Szkoda, że ten bukmacher zmierza w tym kierunku.

Do góry Bottom