>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

K 12,8K

koski

Użytkownik
W forbecie nie ma nigdy 3 krotnego obrotu jeśli nie masz wiedzy się nie wypowiadaj
Oczywiście, że jest jak wylosujesz bonus w małpach to masz 3krotny obrót. Dla mnie gra 4 zdarzeń za freebet (bonus m.in. o depozytu) jest średnio opłacalne, skoro gram głównie single, duble. Do tego blokada rynków m.in. na pkt zawodników i odrzucanie kuponów.

Otrzymane punkty reputacji: +265
crossmen 12,9K

crossmen

Użytkownik
Fortuna miała zawsze dużo dobrych bonusów.Ale to już było_Obecnie jest cała masa polimitowanych kont z limitem wygranej na ok 40 zł.Więc nic nie da się pograć praktycznie.
Inne firmy miały dużo mniej bonusów i dużo gorsze warunki,ale cały czas można grać,więc sami sobie odpowiedzcie gdzie jest lepiej 😀😀😀

Otrzymane punkty reputacji: +180
S 45,5K

sobolekk

Użytkownik
Wiem ale jest praktycznie codziennie a Fortuna tylko weekendy albo liga mistrzów
Superbet jest codziennie 100 procent ? xdddd pokaż mi dzisiejszy bonus? fortuna właśnie była prawie codziennie. Fortuna była w weekendy i na tygodniu z ligą mistrzów . Ale nie zmienia to faktu że fortuna już skończyła limitując wszystkich graczy którzy z tego korzystali. Mówię o przeszłości
Ciekawe czy przesadzili z bonusami i im to zysk zmniejszyło czy co ich doprowadziło do takiej kompromitacji? Bo ja serio myślałem że to poważny buk
STS powoli niesmialo wkracza w świat bonusów, oby nie poszli ich śladem

crossmen 12,9K

crossmen

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem,ilość granych bonusów zadecydowała o limitach,chociaż dlaczego zlimitowali na całą ofertę?
Mało to już istotne a dowiadywać się u źródła to jest bez sensu bo te odpowiedzi trochę obrażają inteligencję😀
A to ,że STS i Superbet wejdą w tych zlimitowanych graczy to jest pewne jak 2x2=4,drugi raz taka okazja może się nie powtórzyć,przewiduję nasilenie promocji u konkurencji Fortuny,ale to trochę jak wróżenie z fusów więc proszę to traktować z lekkim przymrużeniem oka.Pozdro dla Zlimitowanych😀

W 7,5K

Wojciech4x

Użytkownik
Betbuilder, który dobrze funkcjonował został zmieniony. Pytanie tylko w jakim celu? Ulepszeń żadnych nie widać, a na pierwszy rzut oka działa to wolniej i gorzej. Kolejna dobra rzecz po stronie internetowej, która została zmieniona na gorsze. W dodatku zauważyłem problem w aplikacji z tym nowym betbuilderem. W zakładach maxikombi przypisuję dany zakład z betbuildera do innej litery grupy niż wybieram. Innym razem nie można przypisać do żadnej grupy. Być może to chwilowy problem związany ze zmianami ale proszę pracownika Fortuny o sprawdzenie.
Nie wiem czy świadomie ale Betbuilder został albo zepsuty albo okrojony. Przykładowo można było obstawić w betbuilderze w koszykówce parzysta/nieparztysta liczba punktów jednej drużyny oraz parzysta/nieparztysta liczba punktów drugiej drużyny, połączyć te dwa zdarzenia, teraz jedno wyklucza drugie i nie da się połączyć. To samo z zakładami w piłce nożnej np. w podkategorii "Co jeszcze się stanie z drużynami?". Mimo że ta podkategoria jest oddzielnie dla pierwszej i dla drugiej drużyny, nie da się połączyć żadnego zdarzenia z pierwszej drużyny ze zdarzeniami dotyczącymi drugiej drużyny, ani dwóch zdarzeń dotyczących jednej drużyny mimo że się nie wykluczają i się dało przed zmianami. Przykładowo można było stworzyć zakład: pierwsza drużyna która strzeli gola + ostatnia drużyna która strzeli gola (np 1. drużyna strzeli gola jako pierwsza + 2. drużyna strzeli gola jako ostatnia). Obecnie po zmianach w betbuilderze się nie da. Nie można nawet połączyć tego że np. 1. drużyna strzeli gola jako pierwsza + 2. drużyna wykona pierwszy rzut rożny.

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +627
N 3,9K

nn89

Użytkownik
Oczywiście, że świadome działanie. Ma to na celu zburzenie wypracowanych schematów przez doświadczonych. Na dodatek jest problem z tym betbuilderem w kuponach maxikombi w aplikacji mobilnej. Nie można grupować zdarzeń tak jak się chce. Za każdym razem przypisuję do innej grupy niż się wybiera, czy też nie można przypisać wcale. Support odpisuję na to, żeby wyczyścić dane aplikacji. Sprawdzane na kilku urządzeniach i to jest problem ogólny. Na stronie internetowej działa poprawnie. Nie wiem czy zamierzają coś z tym zrobić bo raczej zignorowali mojego maila.
Teraz pewnie pora na zmiany w maxikombi, tam trzeba coś namieszać i można będzie zapomnieć o Fortunie. Trudno uwierzyć co się stało z tym bukmacherem w przeciągu tego roku.
Betbuilder z takim samym schematem jak był poprzednio w Fortunie jest w LV BET, to tam można się przenieść.

Ostatnia edycja:
TommyTSW 54,4K

TommyTSW

Forum VIP
Mi najpierw zablokowali możliwość grania za bonusy, dopiero po paru tygodniach limit na granie po paru drobnych wpłatach i wypłatach.
I to nie było tak że grałem tam za same promki, co prawda dla nich się tam przesiadłem rok temu, ale grałem rekreacyjnie na popularne ligi głównie po 50-100zł równolegle korzystając z tych promek, nawet mało kiedy wpłacałem gdzie indziej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +357
portowiecmks 18,7K

portowiecmks

Użytkownik
Dodam tez ze granie 30 za 30 był na całą oferte a teraz tylko bedbuldier oraz zwiekszyli kurs z 2.50 na 3.00, było za dobrze :) gdyby do Polski wróciły firymy zagraniczne.. to polskie buki by nie robily tego co robią ;) a teraz widza ze musisz unich grac... to promocje slabe i banowanie graczy

Otrzymane punkty reputacji: +357
Waldi1979 3,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
POPRAWIONY BETBUILDER

• Zdarzenia w ramach zakładu Betbuilder będą dodawane bezpośrednio na kupon, bez konieczności zatwierdzania całego zestawu.
  • Użytkownik może z poziomu kuponu usuwać wybrane zdarzenia, a kurs całości będzie przeliczany na bieżąco.

Do góry Bottom