M
14,9K
Oczywiście, że jest jak wylosujesz bonus w małpach to masz 3krotny obrót. Dla mnie gra 4 zdarzeń za freebet (bonus m.in. o depozytu) jest średnio opłacalne, skoro gram głównie single, duble. Do tego blokada rynków m.in. na pkt zawodników i odrzucanie kuponów.W forbecie nie ma nigdy 3 krotnego obrotu jeśli nie masz wiedzy się nie wypowiadaj
Superbet jest codziennie 100 procent ? xdddd pokaż mi dzisiejszy bonus? fortuna właśnie była prawie codziennie. Fortuna była w weekendy i na tygodniu z ligą mistrzów . Ale nie zmienia to faktu że fortuna już skończyła limitując wszystkich graczy którzy z tego korzystali. Mówię o przeszłościWiem ale jest praktycznie codziennie a Fortuna tylko weekendy albo liga mistrzów
Nie wiem czy świadomie ale Betbuilder został albo zepsuty albo okrojony. Przykładowo można było obstawić w betbuilderze w koszykówce parzysta/nieparztysta liczba punktów jednej drużyny oraz parzysta/nieparztysta liczba punktów drugiej drużyny, połączyć te dwa zdarzenia, teraz jedno wyklucza drugie i nie da się połączyć. To samo z zakładami w piłce nożnej np. w podkategorii "Co jeszcze się stanie z drużynami?". Mimo że ta podkategoria jest oddzielnie dla pierwszej i dla drugiej drużyny, nie da się połączyć żadnego zdarzenia z pierwszej drużyny ze zdarzeniami dotyczącymi drugiej drużyny, ani dwóch zdarzeń dotyczących jednej drużyny mimo że się nie wykluczają i się dało przed zmianami. Przykładowo można było stworzyć zakład: pierwsza drużyna która strzeli gola + ostatnia drużyna która strzeli gola (np 1. drużyna strzeli gola jako pierwsza + 2. drużyna strzeli gola jako ostatnia). Obecnie po zmianach w betbuilderze się nie da. Nie można nawet połączyć tego że np. 1. drużyna strzeli gola jako pierwsza + 2. drużyna wykona pierwszy rzut rożny.Betbuilder, który dobrze funkcjonował został zmieniony. Pytanie tylko w jakim celu? Ulepszeń żadnych nie widać, a na pierwszy rzut oka działa to wolniej i gorzej. Kolejna dobra rzecz po stronie internetowej, która została zmieniona na gorsze. W dodatku zauważyłem problem w aplikacji z tym nowym betbuilderem. W zakładach maxikombi przypisuję dany zakład z betbuildera do innej litery grupy niż wybieram. Innym razem nie można przypisać do żadnej grupy. Być może to chwilowy problem związany ze zmianami ale proszę pracownika Fortuny o sprawdzenie.
POPRAWIONY BETBUILDER
- Zdarzenia w ramach zakładu Betbuilder będą dodawane bezpośrednio na kupon, bez konieczności zatwierdzania całego zestawu.
- Użytkownik może z poziomu kuponu usuwać wybrane zdarzenia, a kurs całości będzie przeliczany na bieżąco.