>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

G 3,9K

gbocian11

Użytkownik
Cześć c1amak, trochę wstyd się tak bronić. U wszystkich bukmacherów, których wrzuciłem obowiązuje Zaliczka.

Fortuna ma 2UPy na słownie 5 lig (nawet we francuskiej najwyższej uznaliście to za ryzykowne 😄 )
LVBET co najmniej 2 razy tyle lig obsługuje zaliczką, Superbet ma na większość oferty, Betclic ma to nawet na polską 3. ligę więc to już nijak Was nie wyróżnia.
A jeśli chodzi o 90:00 to przypominam, że wynik jest uratowany tylko w wypadku, gdy któraś z drużyn wyrówna po 90 minucie. Gdy będzie remis i padnie zwycięska bramka to remisu nie rozliczacie jako wygrany, prawda? ;-)

Poza tym łatwo policzyć jakie jest prawdopodobieństwo takiego zdarzenia. Nie mówiąc już o tym, że z tej promocji też się rakiem wycofujecie. Wydaje mi się, że ze dwie kolejki temu były jeszcze mecze z tą promocją w Bundeslidze, LaLiga i Serie A? Dzisiaj dajecie to na Ekstraklasę (z marnymi kursami, które rekompensują Wam z nawiązką prawdopodobieństwo wystąpienia tego scenariusza) i na szybko sprawdzając na 3 mecze w Premier League. Tak średnio jest się czym chwalić przy fatalnych kursach. Niestety Fortuna od dawna traktuje graczy jakby nie umieli liczyć i niestety pewnie większość rzeczywiście nie umie i dopóki im nie zlimitujecie konta to u Was pykają.

Jak ktoś się dobrze porozgląda to kończy się tym, co kilkukrotnie pojawiło się we wcześniejszych komentarzach w tym wątku - zamknięciem konta u Was.

Otrzymane punkty reputacji: +357
Z 8,8K

zenekkk82

Użytkownik
Ten C1mak to mi przypomina Morawieckiego. [CUT] jedno i to samo, jest adwokatem szamba tak na prawdę. Dno i kilo mułu ta fortuna te 25% jest tylko fajne jak się 3 AKO coś zrobi z betbuilderem, wszelkie inne bronienie tego gówno Buka to jak [CUT] Pinokia jaki to PIS jest zajebisty i czego nie zrobił.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +180
c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Bocian, wrzuciłeś konkretne screeny, więc odniosłem się dokładnie do tych przykładów, które sam pokazałeś 🙂. Wspomniałeś o Ekstraklasie, więc wyjaśniłem jak wygląda sytuacja właśnie tam — gdzie we wszystkich meczach masz dwa SAFEBETY. A Ty w odpowiedzi nagle zaczynasz pisać o wszystkim tylko nie o tym, co sam wcześniej pokazałeś.

A teraz do rzeczy — kilka merytorycznych punktów:
  1. Betclic — wspominasz ich jako przykład, ale pomijasz fakt, że mają tę promocję na osobnym markecie z wyższą marżą niż Fortuna. Skoro Ci to nie przeszkadza, to trudno zrozumieć, czemu przeszkadza Ci, że u nas te zakłady są w głównym markecie, z lepszą marżą.
  2. Zasięg lig — piszesz, że inni operatorzy mają zaliczki na więcej lig. Super, jeśli ktoś faktycznie gra niższe ligi. Ale Twoje screeny dotyczyły Premier League i Ekstraklasy, więc odbijanie w stronę 3.lig jest tu trochę desperackie. Skupmy się na tym, co wrzuciłeś na screenach :)
  3. „90:00” tylko na typy 1 i 2 — no właśnie! 🙂 tak samo działa „Przewaga”, którą chwaliłeś wcześniej. Obie promocje dotyczą typów 1 i 2, więc nie ma tu żadnej różnicy w konstrukcji. Zobaczymy która z nich będzie bezpieczniejszą opcją w dłuższym okresie czasu.
  4. „Wycofujecie się z 90” – to po prostu nieprawda. We wrześniu 90-tka była włączona dla wszystkich meczów Ligi Mistrzów, Europy i Konferencji, a także dla meczów wybranych przez klientów w głosowaniach. W październiku dodatkowo objęła wszystkie mecze europejskich eliminacji MŚ. Czyli kierunek jest odwrotny – z miesiąca na miesiąc rozszerzamy tę ofertę, a nie wycofujemy
Na koniec — wspominałem już kilka tygodni temu, o strategii różnych operatorów i o co w tym chodzi Ale widzę, że ten argument ciągle do Ciebie nie trafia.

Zaczynam się zastanawiać, czy Ty przypadkiem nie masz tu jakiejś misji – bo co kolejkę wracasz z tym samym zarzutem, głównie wobec Ekstraklasy, umyślnie pomijając SAFEBETY. Czysta ciekawość: czy to jeszcze konstruktywna krytyka, czy już PR dla konkurencji? 😏

G 3,9K

gbocian11

Użytkownik
Ten C1mak to mi przypomina Morawieckiego. [CUT] jedno i to samo, jest adwokatem szamba tak na prawdę. Dno i kilo mułu ta fortuna te 25% jest tylko fajne jak się 3 AKO coś zrobi z betbuilderem, wszelkie inne bronienie tego gówno Buka to jak [CUT] Pinokia jaki to PIS jest zajebisty i czego nie zrobił.
Morawiecki uderza ponownie. Potwierdzone info. ;)

Patrząc po wcześniejszych wpisach w tym temacie (poza tak naprawdę Twoimi) to sporo tego PR dla konkurencji.

Pozostałe argumenty też mógłbym wypunktować, bo zdaje się, że 90:00 na LM to macie ZAMIAST zaliczki, a Betclic nawet na kursach na osobnym rynku i większą marżą ma je lepsze od Was na głównym rynku. Natomiast trochę już mi się nie chce wchodzić w bezpośrednią polemikę, bo i tak dostanę jedną i tą samą odpowiedź. Zatem chyba zostanę przy porównaniach Waszych mizernych kursów, którymi traktujecie klientów niepoważnie.

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Oh… zaczyna się hejt, bo argumenty się skończyły więc z uśmieszkiem wpada porównanie do polityka, ajaj :)

Na serio – coraz bardziej zastanawiająca jest ta Twoja „krucjata”. Każdy, kto przewinie ten temat o kilka miesięcy wstecz, zauważy, że z uporem piszesz ciągle o kursach na Ekstraklasę, pomijając bonusy AKO i SAFEBETY, które realnie wpływają na końcowy wynik gracza.

Normalny typer, któremu nie odpowiada oferta czy strategia danego operatora, po prostu gra gdzie indziej – wyrazi swoją opinię, niezadowolenie i idzie dalej.
Ty natomiast systematycznie wracasz i próbujesz dyskredytować Fortunę, często mijając się z faktami. Przypadek? 😉

zksstal 6,4K

zksstal

Użytkownik
pomijając bonusy AKO i SAFEBETY, które realnie wpływają na końcowy wynik gracza.
I właśnie tutaj piszesz jak darmowa reklama bukmachera. Ako i safebety realnie wpływają na wynik gracza? Tak 1na100 meczów poratuje jakiś safebet, procenty od ako dla Januszy to ma każdy ziemniak a wiesz co najbardziej wpływa na wynik końcowy gracza? Niezłodziejska marża

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Ja przynajmniej piszę transparentnie, dlaczego wskazuję na plusy i staram się wyjaśniać strategię operatora.
Nie reklamuję, tylko tłumaczę, dlaczego kursy mogą być niższe – bo wchodzą w to np. bonusy AKO albo promocje typu SAFEBET.

Zastanawiające są natomiast powtarzające się co tydzień czy dwa posty anonimowego użytkownika, który konsekwentnie, często mijając się z faktami, stara się przekonać wszystkich, jaki to operator jest „fatalny”.
Słyszałem o pewnych praktykach konkurencji i zaczynam powoli łączyć kropki…
Nie twierdzę niczego, ale daje do myślenia.

I jasne – mam świadomość, że za takie wpisy pewnie znów poleci hejt, docinki i próby ośmieszania.
Mimo to jeszcze przez chwilę mam ochotę potowarzyszyć Wam tutaj i merytorycznie odpowiadać.
Choć coraz częściej zaczynam myśleć, że może po prostu nie ma to sensu i lepiej się wycofać.

H 202,4K

hagi84

Użytkownik
z innej beczki, co wam da ta dyskusja o limitowaniu, polityce firmy itp?
Jak oni i tak maja wyje... kompletnie w opinie graczy
Zarabiaja na jankach co graja tasmy od 20 lat i nic sie nie zmieni w tej kwestii
Dobrego gracza zlimituja po jednym becie, wielkiej filozofii tu nie ma

Szkoda po prostu czasu na ten syf.

Otrzymane punkty reputacji: +818
S 44K

sobolekk

Użytkownik
O jakich safebetach wy dyskutujecie i po co skoro i tak każdego limitują więc tych safebetow i tak sobie nie pogracie za długo , chyba że przegrywacie

BrooklynBouncee 7,4K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Narzekacie na fortunę, a spróbujcie zagrać w krzaku typu fuksiarz😂O wypłatę typu 200zł trzeba walczyć tydzień. Strach pomyśleć jak ktoś wygra tam kilka tysięcy bądź jakąś naprawdę większą kwotę. Ogólnie od dawna nie pojawiła się na rynku żadna nowa firma i to mocno widać. Najwięksi walą w Ch..a i będą. Pozdrawiam wszystkich, którzy walą w ustawy i grają dalej tam gdzie lata temu. Mi się już nie chce szukać i kombinować, ale szapo ba dla wszystkich walczących.

N 3,6K

nn89

Użytkownik
c1lamak widzę, że się udzielasz to zapytam co w kwestii wprowadzenia filtrowania wg kategorii zakładów? Październik mija, było już kilka przerw technicznych, a żadnych zmian nie widać. Na dłuższą metę gra bez takiej możliwości staję się męcząca. Zauważyłem właśnie, że czeska wersja strony też już ,,zepsuta" tak samo jak w Polsce z ograniczeniem oferty i funkcjonalności. Ciekawe co na ten temat sądzą czescy gracze.

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Różnice między rynkami w naszej części europy potrafią być ogromne. Czesi nie grają dłuższych kuponów a przede wszystkim zakłady live. Dlatego tam narzekania pewnie nie będzie. Polski team mocno naciska by filtrowanie pojawiło się. To kwestia priorytetów w Grupie. W międzyczasie pojawiły się jeszcze dodatkowe rozwiązania, które mają być wprowadzone w najbliższym czasie i które nieco przesunęły filtrowanie dla Polski. Jedno dotyczące BetBuildera a drugie - zupełna nowość w PL. Mam nadzieję, że filtrowanie zostanie wprowadzone już wkrótce. Nie wspominam już o terminach bo niestety gwarancji dla nich nie mam żadnych.

N 3,6K

nn89

Użytkownik
Pewnie nie możesz uchylić tajemnicy co to za nowości. Za każdym razem jak planujecie zmiany to boję się, że będzie tak jak ze stroną, która została kompletnie zepsuta i pozbawiona podstawowych funkcjonalności, które były w poprzedniej wersji. Proszę tylko nie zmieniajcie od podstaw betbuildera, niech zostanie ten co jest od zagranicznego dostawcy. Tutaj wszystko dobrze funkcjonuję, ewentualnie można by wprowadzić Safebety do betbuildera.

Do góry Bottom