Wczoraj dostałem 30 zł także szału nie maKtoś dostał info o bonusie 100%? Do jakiej kwoty? Bo ja przez przypadek odrzuciłem i nie wiem czy dużo straciłem
W odpowiedzi na decyzję Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji o wpisaniu spółek i osób związanych z organizacją High League na listę sankcyjną podmiotów, wobec których stosowane są środki w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę, złożyliśmy oświadczenie o natychmiastowym odstąpieniu od umowy sponsorowania ww. organizacji.
U mnie też po aktualizacji od wczoraj. Strona działa normalnieOd wczoraj taki widok w aplikacji fortuny po przejściu do oferty.
uporałeś się z tym problemem? Na nowszym telefonie po aktualizacji apka śmiga a na starszym samsungu S7 nie pomaga czyszczenie pamieci oraz reinstalacja. Już nie mam pomysłuOd wczoraj taki widok w aplikacji fortuny po przejściu do oferty.
Na telefonie i tablecie zainstalowałem aplikacje fortuny z ich strony i na razie nie robiłem aktualizacji do najnowszej wersji. Póki co śmiga.uporałeś się z tym problemem? Na nowszym telefonie po aktualizacji apka śmiga a na starszym samsungu S7 nie pomaga czyszczenie pamieci oraz reinstalacja. Już nie mam pomysłu
właśnie zrobiłem to samo 5min temu, bez aktualizacji śmiga, dziękiNa telefonie i tablecie zainstalowałem aplikacje fortuny z ich strony i na razie nie robiłem aktualizacji do najnowszej wersji. Póki co śmiga.
Nieczyste zagranie, bo masz w regulaminie zanim postawisz jasne warunki jak będą rozliczać? Jaja sobie robisz?
Nie buntują się bo korzystając z bonusu akceptują regulamin promocji. W sumie nawet zasad promocji z prime nie znasz, bo Fortuna dawała 10zl w punktach za zagranie kuponu za 10zl. Nie mieli żadnej promocji bez ryzyka na prime
Tak, to jest celowe działanie na szkodę klienta. Skąd ma ktoś wiedzieć, w której walce na prime mma będzie zwrot? Gdy jest kurs minimalny, to ludzie grają pomimo tego wyższy, żeby w razie zwrotu kupon był nadal "w grze". Nie widzisz tutaj serio niezbyt fair zagrywki ze strony fortuny? Zagrasz sobie ako50 i jeden zostanie zwrócony, i już nie bierzesz udziału w promocji pomimo tego, że bez tego zwróconego masz kurs 50 razy wyższy. Nie widzisz, serio? Nie dziwię się potem, że polskie buki rozgrywają ludzi w ten sposób, skoro ludzie się nie buntują przy takim czymś.
Dokładnie to napisałem w poście:Nie buntują się bo korzystając z bonusu akceptują regulamin promocji. W sumie nawet zasad promocji z prime nie znasz, bo Fortuna dawała 10zl w punktach za zagranie kuponu za 10zl. Nie mieli żadnej promocji bez ryzyka na prime
Ale co tu niby jest nie fair? Tak jak ty nie wiesz czy w jakimś meczu nie będzie zwrotu, tak samo buk (Fortuna) też przecież tego nie wie. Nie ma tu żadnego wprowadzenia w błąd ani rozliczania wbrew regulaminowi skoro od razu napisali że jest taka zasada. Tak naprawdę nieuczciwe by tutaj było gdybyś dostał ten bonus, bo postąpili by wbrew regulaminowi. Ale wtedy pewnie byś nie narzekał
Tak, to jest celowe działanie na szkodę klienta. Skąd ma ktoś wiedzieć, w której walce na prime mma będzie zwrot? Gdy jest kurs minimalny, to ludzie grają pomimo tego wyższy, żeby w razie zwrotu kupon był nadal "w grze". Nie widzisz tutaj serio niezbyt fair zagrywki ze strony fortuny? Zagrasz sobie ako50 i jeden zostanie zwrócony, i już nie bierzesz udziału w promocji pomimo tego, że bez tego zwróconego masz kurs 50 razy wyższy. Nie widzisz, serio? Nie dziwię się potem, że polskie buki rozgrywają ludzi w ten sposób, skoro ludzie się nie buntują przy takim czymś.
Niefair zagrywki to jak sobie ktos nagina regulamin pod swoje widzimisie, tutaj masz jasno powiedziane - jest zwrot, to sie nie zalicza. Nie pasuje Ci, to nie grasz