u mnie niestety tak jakby się samo zaktualizowało..ogólnie pachnie świeżością, ale przy przewijaniu jakby się rozmazywał obraz…Po przeczytaniu opinii na czacie nie zdecydowałem się jeszcze na aktualizacje
No i gdzie jest ten zakład na awans do mistrzostw? Każda ścieżka A,B i C. Widze tylko pary w 1/2. Wie ktoś w jakim buku da rade combo zrobić
pierwszy lepszy buk na który wszedłem, betclicNo i gdzie jest ten zakład na awans do mistrzostw? Każda ścieżka A,B i C. Widze tylko pary w 1/2. Wie ktoś w jakim buku da rade combo zrobić
Zależy co mają w regulaminie napisane, superbet bierze z opta i miałem 25.5 i rozliczyli na plus.Miałem na kuponie 26,5+ fauli w meczu Mainz - Darmstadt. Rozliczyli zakład jako przegrany, przedstawiłem im statystyki z opta stats :
Na co oni twierdzą, że zakład rozliczony prawidłowo na co wysłali mi link do bundesligi i flashscore. Pierwszy raz się spotykam z sytuacją, że bukmacher nie respektuje statystyk z opta. Da się coś w tej kwestii wskórać?1. FSV Mainz 05 vs SV Darmstadt 98 - 6 kwi 2024 - Bundesliga 2023/2024 - Betting Showcase
optaplayerstats.statsperform.com