A o ile % wygrana jest pomniejszona?Nie wygrana, tylko wkład, za który grasz, co przekłada się potem na pomniejszoną wygraną.
A o ile % wygrana jest pomniejszona?Nie wygrana, tylko wkład, za który grasz, co przekłada się potem na pomniejszoną wygraną.
W sumie też jestem ciekawy. Poczekajmy na odpowiedź supportu.A czy ten nowy Twór będzie robił punkty stacjonarne ?
Czytając Twoje wywody matematyczne zastanawiam się kto Cię uczył matematyki, albo jak skończyłeś szkołę, jakąkolwiek, bo o maturę nie ma co pytać. Tak więc daj sobie luz z czymś, co Cię przerasta, bo piszesz jak Janusz.Rozkladajac podatek na wiecej meczow mamy podatek symboliczny, przy dziesieciu to juz 1,2% obrotu a przy dwudziestu 0,6%. Nie wiem kto single gra w ziemniakach, Janusze?
Obrotem jest stawka, ewentualnie wygrana. I od stawki pobierany jest podatek raz. 12% czy iles tam nie wiem bo nie gralem.
Jesli na kuponie masz 10 meczow to na jeden mecz przypada 1/10 podatku, jesli masz jeden to 100% podatku idzie na kurs na ten mecz.
Co prowadzi do konkluzji ze jak juz grac w naziemnych to grubasne akumulatory, bo zaplacisz jeden podatek od 10 meczow, a grajac 10 razy po jednym meczu za kazdym razem ciachnie cie podatek. Zaplacisz 120% ???? nawet wiecej bo procenty beda skladane. A wiec jakies 150% Tak jak w Zmiennikach
Wynosi co najmniej 50 000zł. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Czyli nie mniej niż te 50 000zł. Trzeba najpierw tyle wygrać, a nie martwić się już na starcie na zapas. Niektórzy to cokolwiek znajdą, byle było coś źle...Kapitał przeznaczony do natychmiastowej wypłaty wygranej wynosi co najmniej 50.000 złotych, Jak należy to zrozumieć ?
Golicbuki zauwazyles ze podatek pobierany jest tylko raz - od stawki? Czyli jak postawisz 32 mecze, tylko na pierwszy mecz stawka bedzi pomniejszona o 12 czy iles procent, potem juz mnozy sie normalnie. A wiec od drugiego meczu wzwyz nic to ich nie kosztuje, marze maja na czysto moze u sobie odbijaja
????Uproscmy to
zakladajac ze masz 100 zl stawiasz 32 mecze kazdy kurs 2
Podatek jest odjety tylko raz, czyli leci 0,88 (*2*2*2..*2 (32 skladniki iloczynu)
Nie jest to 1,88*1,88 ... itp
Czyli oplaca sie grac wieksza ilosc zdarzen na kuponie jesli juz kiedykolwiek grasz u naziemnych
Nie oplaca sie absolutnie grac u naziemnych jednego zdarzenia, no chyba ze i po podatku sa lepsi od sieci, chyba ze jest jakas ustawka i zaspali. Ale pewnie naziemni sie boja przyjac 200-300 zl zgadza sie?
Zreszta nawet jakby nie bylo podatku to kursy u naziemnych sa beznadziejne ypu 1,65 -2,05 1,40-2,30 itp)
Rozkladajac podatek na wiecej meczow mamy podatek symboliczny, przy dziesieciu to juz 1,2% obrotu a przy dwudziestu 0,6%. Nie wiem kto single gra w ziemniakach, Janusze?