>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

A 57

arturkus

Użytkownik
Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji? Jak w ogole u nich wyglada ze stawkami/ limitami? Grajac np plasko 1k
Weryfikacja konta bankowego czasem jak ugrasz kasę z bonusu, ale widzę, że Ty chcesz wpłacić więc raczej Ciebie to nie czeka.
Limity w zależności od tego co grasz. Topowe ligi przyjmują mi bez problemu kwoty kilkuset złotych, ale pisali ludzie, że grali ITF czy kartki/rożne na live to dostali limit. Pamiętaj też, że jak masz na coś limit to zawsze możesz do nich napisać co i za ile chcesz zagrać i mogą Ci zezwolić albo częściowo zezwolić.

skalus 63

skalus

Użytkownik
na co konkretnie taki limit?
ja ostatnio miałem 60 zł na itf Sharm El Sheikh ....
Jeśli dostaniesz jakiś limit - ja mam 250zł lub mniejszy w zależności co grasz ile kuponów itp - grałem dużo itf-ów i wygrywałem - &lt;bo grałem=&quot;&quot; i=&quot;&quot; wygrywałem=&quot;&quot; na=&quot;&quot; itfach=&quot;&quot;&gt; to już później masz limit na wszystko tzn. na całą ofertę i grę na LIVE &lt; grając live dane zdarzenie musisz &quot;zagrać dobrze&quot; bo nie ma szansy zagrania drugi raz tego samego zdarzenia &gt;
&lt;/bo&gt;

skalus 63

skalus

Użytkownik
Weryfikacja konta bankowego czasem jak ugrasz kasę z bonusu, ale widzę, że Ty chcesz wpłacić więc raczej Ciebie to nie czeka.
Limity w zależności od tego co grasz. Topowe ligi przyjmują mi bez problemu kwoty kilkuset złotych, ale pisali ludzie, że grali ITF czy kartki/rożne na live to dostali limit. Pamiętaj też, że jak masz na coś limit to zawsze możesz do nich napisać co i za ile chcesz zagrać i mogą Ci zezwolić albo częściowo zezwolić.

to już praktykowałem i nie ma sensu raz na kilka prób podnieśli mi stawkę na jaką chciałem &lt; na początku&gt; później tylko odmownie.Grając coś np po 22 nie masz szans na odpowiedź i automatycznie na zagranie....

B 8

bc1991

Użytkownik
dwa razy wypłacałem, po 1 000 zł. Generalnie pieniądze były po 12 godzinach na koncie. Niedługo minie 48 godzin, a moje ostatnie zlecenie ma status przetwarzanie... Ogólnie nie gram za duże stawki, max 400 zł solo (kilka zakładów) i mam limit na grę 85 zł... Żużel się nie pojawił, zakłady LIVE kuleją strasznie, ogólnie jak gra się dużo zdarzeń, to masakra, nie ma filtrowania lig, sportów... Zwijam manatki stamtąd.

grabarz01 2,9K

grabarz01

Użytkownik
Poprawcie grę live. Wybieram mecze,próbuje zagrać i pojawia się komunikat: zdarzenie 14678986 nie jest w tej chwili dostępne i mam się domyślać o jakie zdarzenie chodzi? Niech będzie informacja który to mecz

P 22

professor

Użytkownik
Dopiero co się dowiedziałem o tym buku. Początek taki super a już limity po kilkadziesiąt złoty. Więc nie warto się rejestrować ? Polski bet365 to to nie jest ?

P 22

professor

Użytkownik
Dowód wgrywasz przy rejestracji, jak u większości polskich buków i to z reguły wystarcza. Wiadomo, krajowe firmy przez różne względy nie muszą tak cisnąć przy weryfikacji jak zagraniczne.
Co do limitów, to musisz poczytać forum, ale prawdopodobnie szybciej przekonasz się grając samemu. Działają zbyt krótko żeby móc coś jasno stwierdzić.
Mam odmienne zdanie bo renomowane buki z całego świata nie chcą wiele i weryfikacja jest błyskawiczna, zle mam zdanie o polskich firmach (że słuchu i sieci tylko bo osobiscie nie grałem) zresztą zapewne tu na forum są krytyczne zdania

A 57

arturkus

Użytkownik
ponawiam dla czytelności zapytania ?
Do bet365 im jeszcze daleko, ale na polskim rynku wyglądają najlepiej ze względu na brak podatku.
Jeśli chodzi o wysłanie skanu dowodu przy rejestracji to jest to wymóg USTAWOWY i każdy legalny polski buk musi tego wymagać, to nie jest ich wymysł.
Limity pisałem wyżej, wszystko zależy co grasz, mało popularne zakłady to możesz dostać limit.
edit: w sumie w kwestii limitów to chyba się nie różnią od bet365 (co najwyżej może wysokością na samym początku), w becie też dostałem limit po kilka złotych jak grałem ITF

P 22

professor

Użytkownik
Jest realne grać w tym momencie popularne bety po 500-1000 pln na singla ? Może nie rozbije nikt banku, bo jeszcze nikt &quot;nie ograł&quot; buka w historii świata przecież, czy o czymś nie wiem ? Nigdy nie rozumiem limitowania graczy do 100 pln na typ, jakby nie chcieli naszej kasy ;)

skalus 63

skalus

Użytkownik
Jest realne grać w tym momencie popularne bety po 500-1000 pln na singla ? Może nie rozbije nikt banku, bo jeszcze nikt &quot;nie ograł&quot; buka w historii świata przecież, czy o czymś nie wiem ? Nigdy nie rozumiem limitowania graczy do 100 pln na typ, jakby nie chcieli naszej kasy ;)
jeśli wygrasz parę razy i będziesz na większym plusie od razu masz limit...

skalus 63

skalus

Użytkownik
Przed chwilą chciałem zagrać mecz itf i wyskakuje mi że mogę zagrać za ..........30 zł ręce opadają....choć masz kapitał i pomysł jak u nich wygrywać to i tak nic nie zrobisz/zarobisz...
Muszę tak drobić z tymi stawkami że odechciewa się grać ....

M 0

mendz

Użytkownik
Abstrahując od tematu limitów, chciałbym zapytać czy forbet planuje poszerzyć ofertę live na piłkę nożną? Mam tu na myśli gole do 10/20/30 minuty itd. i chociażby over/under na rzuty rożne w większej ilości spotkań( widziałem, ze w popularniejszych ligach są ale np. w Primeira Liga wygląda to mizernie, odwołuję się akurat do dzisiejszego meczu Maritimo vs Boavista, podejrzewam, że sytuacja podobnie wygląda w ligach Ameryki Płd czy MLS ale tego akurat nie sprawdzałem.

H 902

hank

Użytkownik
Skaluś, od miesiąca już narzekasz na te limity, cały czas jedno to samo. Na co Ty jeszcze liczysz? I jeszcze Itfy chcesz grać.

W 1,1K

wojtekpln

Użytkownik
Brak możliwości obstawienia na jednym kuponie kilku đrużyn na awans z grupy w lidze mistrzów jest dyskwalifikujące. Nigdzie z takim śmiesznym ograniczeniem się nie spotkałem.

Do góry Bottom