marbuk
Użytkownik
Tak.W wersji mobilnej?
Tak.W wersji mobilnej?
bardzo dobra wiadomość, mam nadzieję, że oferta będzie na stałe przez cały sezonlinie punktowe zawodników w PLK
ale żeby nie było za pięknie to zjebali wyświetlanie meczów tamże :?
Również ciesze się że w końcu zawitał do ich oferty i będzie można próbować działać w tę stronębardzo dobra wiadomość, mam nadzieję, że oferta będzie na stałe przez cały sezon
Jednak na Tabletach nadal problem....Dziś rozmawiałem z konsultantem i obiecał w imieniu bukmachera wprowadzenie handicapów na piłkę ręczną ! ???? . Nawet zastrzegł, że wprowadzą handicap na dzisiejszy mecz Vive Kielce. Duży ode mnie.
EDIT : Po 10 minutach zakład wprowadzony i ten sam kurs jak na 365. Brawo ????
Czy aby na pewno ? Bo ja w drugiej połowie grałem wystarczyło kliknąć w spotkanie. Niestety Forbet ma mega błąd na live szczególnie przez telefon jest pokazane jako zablokowane klikasz i możesz grać......
Musisz kliknąć "akceptuj każdą zmianę" i dopiero wtedy postawisz zakład.Jak dodałem mecze na kupon i zmienił się kurs to nie mogę postawić zakładu bo mam info" KURSY NA ZDARZENIE ZMIENIŁY SIĘ
Kursy dla Over 1.5 goals, uległy zmianie"
Klikam "OK" i "Postaw zakład" i ciągle ten sam komunikat. Przydałoby się aktualizowanie kursów które już są na kuponie.
Zdjęcie dowodu w zupełności wystarczy.CZy do weryfikacji moze byc zdjecie dowodu czy musi byc skan?
Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji? Jak w ogole u nich wyglada ze stawkami/ limitami? Grajac np plasko 1kZdjęcie dowodu w zupełności wystarczy.
Powinno wystarczyć a nawet musi .Wszystko zalezy jakie grasz dyscypliny i jak często wygrywasz. Możesz otrzymać szybki limit.Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji? Jak w ogole u nich wyglada ze stawkami/ limitami? Grajac np plasko 1k
Dowód wgrywasz przy rejestracji, jak u większości polskich buków i to z reguły wystarcza. Wiadomo, krajowe firmy przez różne względy nie muszą tak cisnąć przy weryfikacji jak zagraniczne.Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji?