>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

forbet 67

forbet

Użytkownik
Dziękujemy za zgłoszenie. Wiemy o tym problemie i staramy się go rozwiązać. Natomiast na komputerach stacjonarnych i laptopach przypomnienie hasła działa bez żadnych problemów.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dziś rozmawiałem z konsultantem i obiecał w imieniu bukmachera wprowadzenie handicapów na piłkę ręczną ! ???? . Nawet zastrzegł, że wprowadzą handicap na dzisiejszy mecz Vive Kielce. Duży ✅ ode mnie.
EDIT : Po 10 minutach zakład wprowadzony i ten sam kurs jak na 365. Brawo ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dziś rozmawiałem z konsultantem i obiecał w imieniu bukmachera wprowadzenie handicapów na piłkę ręczną ! ???? . Nawet zastrzegł, że wprowadzą handicap na dzisiejszy mecz Vive Kielce. Duży ✅ ode mnie.
EDIT : Po 10 minutach zakład wprowadzony i ten sam kurs jak na 365. Brawo ????
Jednak na Tabletach nadal problem....

bobule 72

bobule

Użytkownik
oferta chyba nadal nie tak bogata jak by wszyscy sobie tego chcieli(z pokrętną logiką, np. idą 4 mecze KHL, to stawiać na live można tylko dwa. na pocieszenie jest mecz hokejowej ligi węgierskiej xD), kursy raczej odrobinę niższe niż gdzie indziej.
jak dla mnie fajnym bajerem jest zakład na wynik w hokeju z uwzględnieniem ewentualnej/dogrywki/karnych. coś w sam raz dla tych, który wolą zminimalizowac ryzyko (kosztem niższego kursu oczywiście ???? )

F 7

filippo88

Użytkownik
We wtorek chciałem sobie pograć zakłady live podczas meczów euro i przyszło bardzo niemiłe zaskoczenie... wplaciłem pieniądze w przerwie spotkań jednak po chwili WSZYSTKIE zdarzenia live zostały zablokowane na niemal całą drugą połowę...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
We wtorek chciałem sobie pograć zakłady live podczas meczów euro i przyszło bardzo niemiłe zaskoczenie... wplaciłem pieniądze w przerwie spotkań jednak po chwili WSZYSTKIE zdarzenia live zostały zablokowane na niemal całą drugą połowę...
Czy aby na pewno ? Bo ja w drugiej połowie grałem wystarczyło kliknąć w spotkanie. Niestety Forbet ma mega błąd na live szczególnie przez telefon jest pokazane jako zablokowane klikasz i możesz grać......

M 20

maciejbks

Użytkownik
Jak dodałem mecze na kupon i zmienił się kurs to nie mogę postawić zakładu bo mam info&quot; KURSY NA ZDARZENIE ZMIENIŁY SIĘ
Kursy dla Over 1.5 goals, uległy zmianie&quot;

Klikam &quot;OK&quot; i &quot;Postaw zakład&quot; i ciągle ten sam komunikat. Przydałoby się aktualizowanie kursów które już są na kuponie.

C 0

chultaj

Użytkownik
Jak dodałem mecze na kupon i zmienił się kurs to nie mogę postawić zakładu bo mam info&quot; KURSY NA ZDARZENIE ZMIENIŁY SIĘ
Kursy dla Over 1.5 goals, uległy zmianie&quot;
Klikam &quot;OK&quot; i &quot;Postaw zakład&quot; i ciągle ten sam komunikat. Przydałoby się aktualizowanie kursów które już są na kuponie.
Musisz kliknąć &quot;akceptuj każdą zmianę&quot; i dopiero wtedy postawisz zakład.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji? Jak w ogole u nich wyglada ze stawkami/ limitami? Grajac np plasko 1k
Powinno wystarczyć ;) a nawet musi .Wszystko zalezy jakie grasz dyscypliny i jak często wygrywasz. Możesz otrzymać szybki limit.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dzieki, cos jeszcze chca do weryfikacji?
Dowód wgrywasz przy rejestracji, jak u większości polskich buków i to z reguły wystarcza. Wiadomo, krajowe firmy przez różne względy nie muszą tak cisnąć przy weryfikacji jak zagraniczne.

Co do limitów, to musisz poczytać forum, ale prawdopodobnie szybciej przekonasz się grając samemu. Działają zbyt krótko żeby móc coś jasno stwierdzić.

Do góry Bottom