0 piecia999 Użytkownik Czerwiec 8, 2008 #63 a ja dzisiaj po 10 rano kupiłem w stokrotce dziesięciopak i była flaga. Więc jak ktoś poszuka to jeszcze ma szanse znaleźć. ????
a ja dzisiaj po 10 rano kupiłem w stokrotce dziesięciopak i była flaga. Więc jak ktoś poszuka to jeszcze ma szanse znaleźć. ????
K 0 katon Użytkownik Czerwiec 8, 2008 #64 Tym w większych miastach łatwiej coś dostać. Nawet taki mały sklepik moze mieć, bo jest na terenie metropolii ???? Ja kupiłem od znajomego barmana flagę 200 x 200
Tym w większych miastach łatwiej coś dostać. Nawet taki mały sklepik moze mieć, bo jest na terenie metropolii ???? Ja kupiłem od znajomego barmana flagę 200 x 200
0 bernard Użytkownik Czerwiec 10, 2008 #65 Byłem w Realu i nic nie mieli, więc metropolia nic tu do rzeczy nie ma.
0 emdzej Użytkownik Czerwiec 10, 2008 #66 Na Allegro macie do wyboru do koloru , jak dziś kupisz to za 10 zł i do czwartku spokojnie dojdzie w ciepłej paczuszce , elegancko zapakowane.
Na Allegro macie do wyboru do koloru , jak dziś kupisz to za 10 zł i do czwartku spokojnie dojdzie w ciepłej paczuszce , elegancko zapakowane.