>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

flaga tyskiego 2008

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
to muszę wpaść do tego sklepu ????
pewnie też jeszcze np. w piątek będzie flaga przy jakiejś gazecie ale wiadomo że ciężko dostać...

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Wpadasz do obojętnie jakiego sklepu zeby mieli browary i pytasz o tą promocję, kupujesz masz. W różnych sklepach jest z sześciopakiem w innych z dziesięcio. W tych mniejszych sklepach jest w sześciopakach.

kubota 76

kubota

Użytkownik
Ja chyba zamówie na allegro ???? Słyszałem że ma być w bravosporcie w środe ???? Więc polecam bo taki bravosport chyba coś koło 3zł ????

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
dzisiaj kupilem w kauflandzie w 10-paku. fajna ta flaga tylko szkoda ze na dole nie ma zapiec bo wiatr podwiewa strasznie :|

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Jak widzę Bravo to mi się słabo robi ???? Kolejny raz pokazali że są g... warci.
U mnie flaga tyskiego już wisi na tylnej szybie auta ????

ziolek00 6

ziolek00

Użytkownik
Kurde nie widziałem jeszcze w 6-paku ???? Ja kupiłem 10-pak, ale nie ma co żałować ;) Piwka w końcu się nie zmarnowały ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
No dobra kazdy juz wie ze mozna to kupic w 6-cio lub 10-cio paku ale teraz pytanie brzmi czy bedzie ta flaga w jakiejs gazecie

rybex 3

rybex

Użytkownik
z tego co słyszałem to watpie zeby była :p jaki ci zalezy to kup browarki ????
No chyba sie zdecyduje bo szanse sa male bo niby kiedy mieliby dac...juz bardzo malo dni. Chcialbym jakos pokazac swiatu ze kibicuje polsce:jezora: ale i bez tej flagi Niedziela bedzie swietem:jezora:

Do góry Bottom