>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

flaga tyskiego 2008

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
to muszę wpaść do tego sklepu ????
pewnie też jeszcze np. w piątek będzie flaga przy jakiejś gazecie ale wiadomo że ciężko dostać...

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Wpadasz do obojętnie jakiego sklepu zeby mieli browary i pytasz o tą promocję, kupujesz masz. W różnych sklepach jest z sześciopakiem w innych z dziesięcio. W tych mniejszych sklepach jest w sześciopakach.

kubota 76

kubota

Użytkownik
Ja chyba zamówie na allegro ???? Słyszałem że ma być w bravosporcie w środe ???? Więc polecam bo taki bravosport chyba coś koło 3zł ????

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
dzisiaj kupilem w kauflandzie w 10-paku. fajna ta flaga tylko szkoda ze na dole nie ma zapiec bo wiatr podwiewa strasznie :|

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Jak widzę Bravo to mi się słabo robi ???? Kolejny raz pokazali że są g... warci.
U mnie flaga tyskiego już wisi na tylnej szybie auta ????

ziolek00 6

ziolek00

Użytkownik
Kurde nie widziałem jeszcze w 6-paku ???? Ja kupiłem 10-pak, ale nie ma co żałować ;) Piwka w końcu się nie zmarnowały ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
No dobra kazdy juz wie ze mozna to kupic w 6-cio lub 10-cio paku ale teraz pytanie brzmi czy bedzie ta flaga w jakiejs gazecie

rybex 3

rybex

Użytkownik
z tego co słyszałem to watpie zeby była :p jaki ci zalezy to kup browarki ????
No chyba sie zdecyduje bo szanse sa male bo niby kiedy mieliby dac...juz bardzo malo dni. Chcialbym jakos pokazac swiatu ze kibicuje polsce:jezora: ale i bez tej flagi Niedziela bedzie swietem:jezora:

Do góry Bottom