>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

flaga tyskiego 2008

rybex 3

rybex

Użytkownik
O 19 F1 :] odnosnie flagi to moga dac moze jeszcze w paitek lub w sobote ale to juz by dali jakas reklame
No tez tak myslalem, szczerze za piwem nie przepadam a flaga bylaby fajna. W gazecie napewno taniej by wyszlo. Ale trudno kupi sie i piwo:jezora:

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
w gazecie już na 99% nie będzie bo mało czasu zostało. Przed mistrzostwami świata to chyba tydzien przed meczem polaków flaga byla w przeglądzie sportowym później po kilku dniach wiem że była jeszcze w innej gazecie bodajże wyborczej. A tutaj dwa dni do meczu Polski i zero reklam w TV. Dlatego pozostaje kupić browarki i przy nich świętować w niedziele pierwsze zwycięstwo nad niemcami. ????

K 0

katon

Użytkownik
Nadzieja
Cześć.
Mieszkam w małej mieścinie.
Może ktoś zna ????
Świecie.
U nas nie było flag jeszcze, albo się spóźniłem.
W sobotę może pojadę do Bydgoszczy na zajęcia (studia zaoczne, nie wiem jeszcze, czy zajęcia się odbędą ???? ) i wstąpię do Galerii.
Problem w tym, czy będzie jeszcze wtedy Tyskie z flagą.
Ja wywieszam 2 flagi zawsze. Narodową i kibica.
Mam też szalik, koszulkę i taką wielokątną czapkę (nie wiem jak ją opisać). Za tym też musiałem się u nas nieźle nalatać, ale warto było ????
Chciałbym, aby w tym roku tez były 2 flagi.
Ciekawe, czy zdążę kupić??

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
a u nas w szczecinie w akademiku byla akcja w akademiku ze roznosili ulotki pierwszego dnia
i jak sie wywiesilo na drzwiach ta ulotke odwrotnie to nastepnego dnia przychodzili i dawali flage ???? kazdemu oczywiscie kto wywiesil ulotke :p
ja dostalem nawet 3 flagi za free ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
ma ktoś jakieś info czy w dzisiejszej lub jutrzejszej prasie (obojętnie jaka) jako dodatek będzie flaga?

P 0

pablopodhale

Użytkownik
a idzcie z taka promocja
na podhalu chodzilem po wszystkich sklepach i nic nikt nie ma a powinna byc w kazdym sklepie jesli ktos zna sklep na podhalu gdzie jest taka flaga to niech odpisze na tego posta

P 0

pacyk1

Użytkownik
falaga w Warszawie
Mieszkam w Ursiusie i niestety wszystkie sklepy sprawdzone i nie ma nigdzie flagi + browarek. Czy ktoś wie może gdzie jeszcze mozna kupić piwko z falgą w Warszawie?

K 0

katon

Użytkownik
????
Nie zdążyłem już kupić flagi. Niestety.
Jak ktoś będzie miał na zbyciu, to ja bardzo chętnie kupię.

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
W Warszawie już chyba nie ma....dziś pytałem w kilku sklepach bo chciałem jeszcze jedną flagę to nie było.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Już raczej nigdzie się nie dostanie chyba że w ostatki. Gdzieś na jakiejś stronie czytałem że tyskie wyprodukowało nieco ponad milion flag i już w magazynach nie mają wszystko rozsprzedali. W sklepach już pewnie zostały ostatki i dostanie teraz takiego zestawu browar + flaga będzie graniczyło z cudem. Pozdro ;)

Do góry Bottom