>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

flaga tyskiego 2008

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Skad mozna ogarnac flage tyskiego na ten rok?? Bedzie znow w jakiejs gazecie jak to bylo 2 lata temu?? Czy moze juz przeoczylem i bylo?? A moze do browara dokladaja czy cos?? Wie ktos??

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
U mnie w sklepie jest promocja &quot; Kup 6 piw Tyskie w puszce - dostaniesz flagę &quot; . Nie trudno się domyśleć ,że mam kilka flag już :p

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
oooo
o to samo maiłem pytać !
Na allegro nie widzi mi sie kupno, bo po prostu sa te wysylki itd !
Rok temu bylo w PS a jak teraz jest ?
wrrr wtedy za poźno do kiosku poszedłem, oby teraz tak nie było ????

ale jesli mówicie , ze do piwka dajaą to się skoczy po 6-pac i gitez !

matex 0

matex

Użytkownik
ostatnio była chyba w &quot;GW&quot; ... mysle ze powinna jeszcze jakos zaraz przed EURO byc ????

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
no to liczymy na gazetke jakas tak jak 2 lata temu a po piwko to i tak skocze to przy okazji bede mial pare flag ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
A liczę że będzie przy 6-cio paku Tyskiego bo będę miał pretekst żeby kupić browca ???? :p

S 0

szumi00

Użytkownik
Ostatnio widziałem na Starym Rynku i Operze w Poznaniu, Wałach Chrobrego w Szczecinie i we Wrocławiu ???? ????

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
Tak, tylko pewnie w super marketach, ktoś mówił o Auchanie , jakie tam są ceny? za piwa + ta flaga?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
u mnie w sklepie &quot;Avita&quot; poslka siec sklepow, zaden hipermarket dają tą flage jak sie kupi 6 Tyskaczy

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
w Tarnowie przy zakupie 10cio paku Tyskiego w puszcze gratis jest flaga. Pytajcie też w różnych &quot;spożywaczakach&quot; o flagi.

Do góry Bottom