Poprawione ???? a dla mnie :zoltakartka:"Meczów"... Dbajmy o polszczyznę
Panie kochany, no jak się nie da, jak się da!świetny program. moim zdaniem przydalaby sie jeszcze mozliwosc przewidywania liczby bramek over/under. da sie to zrobic?
W tym co piszesz jest sens i masz rację. PozdrawiamPanie kochany, no jak się nie da, jak się da!
Wszystko się da, ale to zależy ile pieniędzy przelejesz na konto, aby mieć dostęp do wszystkich funkcji tego programu. Będziesz Pan zadowolony!
W ramach promocji mogę ci dać jeden "pewny" typ:
POLSKA - CZECHY under 3.50
Jak chcesz, to program może wytypować strzelców bramek, ale to tylko w finalnej wersji "exclusive", nad którą ciężko pracujemy i która to wersja będzie kosztować dwa razy więcej od podstawowej.
A wszystko to robimy dla Was, drodzy potencjalni klienci! Żeby w końcu ograć buków!!!
Teraz w ramach promocji dajemy Wam w pełni funkcjonalny program GRATIS. Jak przepierd...icie swoje pieniądze, to dajcie nam znać, co poszło nie tak, a my postaramy się go udoskonalić.
Tylko pamiętaj, drogi kliencie, że nie odpowiadamy za straty wynikające z używania naszego super programu "FireBet3". To co wygracie, to Wasze, a to co przepierniczycie, to nasze.
Reklamacji nie uwzględniamy.
Parafrazując skąd inąd fajny serial: "Szpital na peryferiach", napiszę:
Gdyby głupota potrafiła latać, to użytkownik "ssebek" poleciałby z tym programem jak g(o)łąb.
Najpierw trzeba sprecyzować do czego on służy?Rozumiem ze kazdy chciałby zarobic za swoja cieżka prace, przeciez to jest ludzkie tylko czy ten program spełnia swoja funkcję i czy jest wart tych pieniędzy????
Przynajmniej jeden uczciwy się znalazł.W tym co piszesz jest sens i masz rację. Pozdrawiam
Wiem. Dlatego piszę prawdę.A co do momodzika - arogancją niczego nie załatwisz Panie kochany.
Arogancja != prawdaWiem. Dlatego piszę prawdę.
Definicja słownikowa pasująca do Twojej wypowiedzi... nie odbieram tego osobiście, przecież nie piszesz do mnieWiem. Dlatego piszę prawdę.
A że odebrałeś to jako arogancję, to cóż... przykro mi.
Nie manipuluj.Arogancja != prawda
Dobranoc.A co powoli gubisz się w tym co mówisz?
Chciałbym się dowiedzieć o co Ci chodzi - o to, że na program jest nałożony abonament czy o to żeby użytkownicy nie grali u bukmacherów?Dobranoc.
Mam nadzieję, że przynajmniej jednego użytkownika tego forum przekonałem, aby nie kupował głupich programów i aby nie inwestował swoich zarobionych pieniędzy w zakłady.
BO PRZEGRASZ!