Bukmacher NIGDY się nie myli. I NIGDY nie przegrywa.
Bukmacher ma ustaloną stałą marżę (od 5% do 10%) i w zależności od stawek stawianych przez graczy reguluje kurs danego zdarzenia. Co najwyżej wychodzi na ZERO w jakimś meczu, ale nigdy na minus!
Dlatego są limity i nie można postawić na dane zdarzenie załóżmy 50tys. zł, bo wtedy właśnie załamałby się kurs.
Ale skoro ty takich podstawowych rzeczy nie wiesz, to odpuść i nie wciskaj ludziom swojego programu.
Bukmacher wystawiając przykładowo kursy na zdarzenie A - B:
1,30 - 4,40 - 7,60
oszacował prawdopodobieństwa odpowiednio:
76% - 22% - 13%
odliczając marżę 12%:
67% - 19% - 11%
czyli wg bukmachera drużyna A wygra w 67%.
W zdarzeniu wynik pada 1:2 i wygrywa drużyna B, pomimo tego, że prawdopodobieństwo wynosiło zaledwie 11%.
Mówiąc o tym, że bukmacher się myli to miałem właśnie na myśli, a że zrozumiałeś inaczej? zdarza się - nikt nie jest idealny.
Jeżeli chodzi o marżę bukmachera to ma ustaloną różną i nie koniecznie mieści się w granicach 5-10% czasem to nawet 20%.
Jeżeli nie zrozumiałeś tego co powiedziałem to twoja sprawa, bo nie powiedziałem że bukmacher przegrywa, tylko, że myli się w szacowaniu prawdopodobieństwa - tak jak program.
I przede wszystkim nie wciskam ludziom programu bo po pierwsze każdy ma swoją wolę i zrobi co uważa za stosowne.
Widziałeś gdzieś żebym kogoś do niego namawiał?
Po drugie nie zachwalam go w żaden sposób i nie pisze, że jest najlepszy, nie wyświetlam błędnych statystyk, które mogłyby zmylić użytkownika i ani raz nie napisałem, że dzięki typom z programu ktoś stanie się milionerem.
Po trzecie spójrz na pierwszy post, w którym wyraźnie jest napisane - "(...) zainteresowane osoby (...)".
Po czwarte każda osoba otrzymuje test co najmniej dwa tygodnie - nie kupuje kota w worku i wie za co później (jeśli się zdecyduje) będzie płacił.
Po piąte jest możliwość testu każdego wybranego dnia, który już był i można sprawdzić jak program typował, jaka była skuteczność oraz czy byłby zysk czy strata - co również świadczy o uczciwości autora (bo więcej jest strat niż zysków, dlatego własna analiza niezbędna).
Tam gdzie są pieniądze trzeba być ostrożnym - każdy rozważny człowiek to wie i nie potrzebuje twoich kazań.
To, że nie potrafisz podać normalnych argumentów, prowadzić normalnej dyskusji jak również to, że nie szanujesz czyjejś pracy (mój czas poświęcony na program) świadczy tylko o Twojej niekompetencji.
Być może kupowałeś typy, używałeś programu albo inne tego typu podobne rzeczy - i w końcowym efekcie przegrałeś dużo pieniędzy. Może stąd ta Twoja frustracja.
Albo kupowałeś super fixy od betmafii, które w końcowym efekcie odkupywał bukmacher i dalej przegrywałeś. Tylko frustracja już była coraz większa.
Specjalnie na Twoje życzenie wprowadzę do programu ostrzeżenie, żeby użytkownik nie zajmował się bukmacherką bo to prowadzi do przegrania pieniędzy - na dużym czerwonym tle (możesz mi nawet zaprojektować wygląd + tekst), ale nic to nie zmieni bo większość grających zrezygnuje dopiero wtedy jak przegra - taka ich natura.
Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę Cię obrażał. Prywatnie powiem Ci, żebyś się tak nie denerwował bo dostaniesz zawału a życie masz tylko jedno.
Poza tym Ty nie znasz podstaw marketingu i wiesz co? Twoje posty zamiast odstraszać użytkowników to ich przyciągają. W ciągu 3 dni wzrosła mi oglądalność o 600 wyświetleń a co za tym idzie liczba użytkowników.
Wiem, że nie odpuścisz - ja też.
Pozdrawiam i życzę dużo spokoju
PS.
Zauważ, że program jest tylko na tym forum, nie ogłaszam go na innych (oprócz obstawianie.com, ale oferte wycofałem) - więc nie mam nastawienia na zysk.