Serbowie nie zagrają trzech spotkań pod rząd jedną szóstką... To jest chyba bardziej niż pewne? Wczoraj zagrali, zostały dwa do wyboru - mecz o czapkę gruszek z Francją (przynajmniej po dwóch pierwszych wygranych setach) oraz półfinał. Wniosek jest prosty... Maksimum jakie będą dziś chcieli ugrać to dwa sety. Dodatkowy aspekt to myślę chęć wyrzucenia gospodarza z turnieju... Było parę starć czy ironii z naszej strony w kierunku zarówno Francji jak i Serbii.Serbowie zgodnie z przewidywaniami ograli bez większych problemów Polaków. Inny cykl przygotowań, Serbowie zdecydowanie górowali. Kto wie, czy nie powalczą także z Francuzami. Na pewno nie są bez szans, świetne przygotowanie do turnieju
Poza pewnymi aspektami poza boiskowymi dodałbym, że przy lepszej grze Francji w obronie granie świeczek na skrzydła może Serbom niewiele dać. No i jeszcze ryzyko na zagrywce. Nasi bali się zagrywać mocniej, a Serbowie nie są tytanami przyjęcia. Myślę, że Francuzi odrzucą ich od siatki i mogą być kłopoty.Serbowie nie zagrają trzech spotkań pod rząd jedną szóstką... To jest chyba bardziej niż pewne? Wczoraj zagrali, zostały dwa do wyboru - mecz o czapkę gruszek z Francją (przynajmniej po dwóch pierwszych wygranych setach) oraz półfinał. Wniosek jest prosty... Maksimum jakie będą dziś chcieli ugrać to dwa sety. Dodatkowy aspekt to myślę chęć wyrzucenia gospodarza z turnieju... Było parę starć czy ironii z naszej strony w kierunku zarówno Francji jak i Serbii.
Pobrałem Francję @ 2.00 Unibet...
Spadki w mojej subiektywnej opinii - GWARANTOWANE.
Ja to się właśnie zastanawiam, dlaczego my dziś nie gramy meczu, przecież jako gospodarz mogliśmy ustawić sobie terminarz jak chcemy:zoltakartka:.Hahaha nawet buki zdaja sobie sprawe ze mecz zostanie ustawiony i juz kursy na Francje po 1.40 XD Ja zagralem 3-2 dla Francji jak jeszcze kursy byly niebotyczne. Obie druzyny zagraja tak zeby sobie nie zrobic krzywdy. 3-2 dla Francji i Polska out a Serbia z pierwszego miejsca.Tak jak mowilem formula turnieju to ABSURD i wogole nie ma to nic wspolnego ze sportem, druzyna ktora nie gra ostatniego meczu ma juz powiedziane ze zeby awansowac to musi oba mecze wygrac a pozostale wiedza ze wystarczy im jeden a nawet uwaga... zero. Bo Francja z Polska nie wygrala a dzis wygra z powodu ustawki. I to nie sa tylko moje wymysly, bo chyba nikt powazny nie mysli ze kurs na Francje by byl 1.40 gdyby to byly bujdy....
Nawet przyjmując ze drużyny nie ustawia meczu żeby sobie krzywdy nie zrobić w co wątpię to Brazylia wygrywa seta i ma zapewnione 1 miejsce i gra niedosc ze o nic to jeszcze rezerwami z walczacymio życie Amerykanami.przecież w tych okolicznościach to 3.75 to chyba największe siatkarskie value rokuSzczerze? Wczoraj sam to wierzyłem, że dzisiaj to będą "ustawki". Ale po głębszych przemyśleniach nie chce mi się wierzyć, by w dzisiejszych spotkaniach drużyny grały tak, żeby wyrzucić z turnieju kolejno Polskę i Włochy. Jasne, może stać się tak w jednym przypadku, ale na pewno nie w dwóch. Miejmy to na uwadze. Równie dobrze, by nie było żadnych obiekcji, dzisiaj wygrają Serbowie i Brazylijczycy ????
Serbia - Polska
Serbia WYGRA pierwszy set i WYGRA cały mecz 3.75
Patrzę typy na dziś, co by się nie powtórzyć i dziwię się cholernie, że nikt nie typuje tu zwycięstwo Serbów i to po takim kursie?? Przecież to value ludzie!! My wygraliśmy z Francją, co wszyscy ale to wszyscy typowali praktycznie zwycięstwo Francji, a oni nawet prowadząc 2:0 nie potrafili wygrać, to chyba o czymś świadczy? Natomiast My co pokonaliśmy tych Francuzów ze stanu 0:2 nawet jak już zaznaczałem, ulegliśmy dość wyraźnie Serbii 1:3, która dziś zagra z tą Francją. Matematycznie wynik 3:2 dla Francjii daje awans Serbii z 1 miejsca w grupie a Francji z drugiego, ale nie wierze już w takie ustawki, dogadywania, nie na tym poziomie, każdy zagra na maxa itp, bo wiadomo jednak że pięć setów to dodatkowe obciążenia, a jutro półfinały. Serbia już awans ma z grupy, ale jest w cholernym gazie, grupową Ligę Światową wygrała, zajęła 1 miejsce, i widać że ewidentnie chce sobie odrobić na niej też to, że jako jedyna z sześciu drużyn z final six nie jedzie na igrzyska. Czemu Serbia ma to przegrać? Wygrała grupę "eliminacyjną" do final six, wygrała z Polakami za 3pkt, a Francja z nami przegrała (WYGRYWAJĄC 2:0!!). Tym bardziej dodatkowy aspekt(patryjotyczny), ale ten najmniej ważny w tej całej kwestii to taki, że jak Serbia dziś wygra to my gramy w półfinale, natomiast jeżeli wygra Francja, my w nim nie zagramy i już na etapie grup, pożegnamy się z Ligą Światową, rozgrywaną u siebie. Będzie to kolejny cios przed IO w Brazylii. Także i kurs zachęca niesamowicie, oraz od formy Serbów, po wyniki z nami na których się opieram i popieram typ, do tego, iż awans nasz również jest w rękach szalenie mocnych Serbów. Polecam!!