radek03
Forum VIP
Nie zagra, nie ma go nawet w składzie na FS.Antanasijevic pewne jest , ze nie zagra ?
Nie zagra, nie ma go nawet w składzie na FS.Antanasijevic pewne jest , ze nie zagra ?
2*0.88=1.76 więc nie myl ludzi. Jeśli 1.76 dalej uważasz za value to graj ale super oferta to bym tego nie nazwal.ja gram przeciwko naszym , wczoraj Francja wypuscila wygraną z rąk.
w Sts w hicie dnia kurs 2 na Serbów pobieram z usmiechem
Możesz rozwinąć myśl odnośnie tego, iz to dzięki postawie Francji wczoraj wygralismy ???? ? W bardziej szczegółowy sposób, bo ja z ta teza się nie zgadzam.Polska - Serbia | Serbia wygra 1 set i wygra mecz @ 2,62
Po wczorajszym pojedynku trwającym 5 setów Polacy są na pewno podbudowani psychicznie, bo przecież wygrana z Francją musi pozytywnie budować atmosferę w zespole. Jednak nie zapominajmy o tym, że pierwsze dwa sety to była słaba gra z naszej strony. Nie kończyliśmy ataków, słaba gra blokiem, dużo błędów w przyjęciu i obronie. Ostatecznie udało się wygrać, ale nie ma co się oszukiwać, dzięki postawie francuzów w kolejnych 3 setach. Dzisiaj Serbia zagra bez Atanasijevicia, ale ma Luburicia, który jak na początki przygody w kadrze radzi sobie całkiem dobrze. Nie zapominajmy również o tym, że Serbia będzie grała na maksimum możliwości z prostego powodu, Liga Światowa to ostatni turniej dużej rangi, w którym mogą zdobyć jakiś medal, ponieważ nie zakwalifikowali się do IO w Rio. Nie widzę powodów, dla których mieliby odpuścić ten mecz, tym bardziej, że jeszcze czeka ich przecież pojedynek z Francją, być może o wyjście z grupy. Co do pierwszego seta, mam takie wrażenie, że Polacy grają bardzo zachowawczo w 1 partii spotkania, tym bardziej przed własną publicznością gdzie dochodzi dodatkowy stres.
Nie wiem czy jest sens z nim rozmawiać, bredzi ze nasi siatkarze mają stres bo gramy u siebie. Polecam poprostu go zlać, zagrac na Polskę i wygrać, prosteMożesz rozwinąć myśl odnośnie tego, iz to dzięki postawie Francji wczoraj wygralismy ???? ? W bardziej szczegółowy sposób, bo ja z ta teza się nie zgadzam.
Francja zaczęła się nie potrzebnie bawić, zaczęli robić błędy, po prostu byli zbyt pewni siebie, a gdy zaczęli przegrywać siadła im psychika i tyle. To nie pierwszy raz kiedy Francja prowadząc 2:0 nie potrafi wygrać spotkania.radek03
Ja mam inne przemyślenia, Ty masz inne, w czym widzisz problem ? Nie można normalnie skomentować, że widzisz to inaczej, albo że się nie zgadzasz ? Jeśli nie to proszę, abyś o moich postach się nie wypowiadał.koloryt
Francja to zaczęła się bawić w 2. secie, w którym my graliśmy biernie. A co do szczęścia, to nie uważasz że w pierwszej partii, to właśnie FRA miała szczęście, że tego seta wygrała? Dwa błędy sędziego, kompletnie nieudane zmiany u nas. Twoja opinia jest niesprawiedliwa wobec naszych siatkarzy, bo wygraliśmy po tym jak na parkiet wszedł Mika i Bieniek, którzy w zestawieniu z resztą siatkarzy podnieśli nasz poziom o level wyżej.
Fakty nie kłamią, piszę jak to widzę i jak jest. Sercem za Polską, ale rozum mówi zdecydowanie co innego. Żeby wygrywać, trzeba odrzucić emocje na bokW twojej analizie bije po oczach gloryfikacja Serbii i despekt Polski.:-|