Słów kilka wróbla Ćwirka
Oglądałem oba mecze.
Brazylia gładko i bez bólu odprawiła Argentynę. Dla mnie to ARG jest najsłabszym zespołem w Final 6. Mimo, że
USA nie ugrali żadnego seta to jakoś lepiej mi ich gra się podobała (jak coś mogło się w ogóle podobać... ).
Kanarki średnio sobie pogrywają. Ale inni ich do tego nie specjalnie zmuszają.
W sobotę
Rosja postawi poprzeczkę wyżej.
Serbia pokazała cwaniactwo na parkiecie w meczu z Rosją i spokojnie wygrała mecz. Tego właśnie cwaniactwa zabrakło Amerykanom w meczu ze Sborną. W ten sposób nie ugrali Jankesi żadnego seta.
Każdy set był niby wyrównany. Ale dobrze któryś komentator powiedział w PS.
Serbia w końcówkach robiła to co do nich należało. Stawiała kropkę. Jeden set przegrany tego można było się spodziewać. Lekkie poluzowanie i z Rosją łatwo przegrać seta. Czego już nie można powiedzieć o tym, że jeśli
Brazylia luzowała to
Argentyna mogła ich ograć... Tam każdy inny wynik niż 3-0 lub max. 3-1 dla Brazylii byłby po prostu sensacją. A tutaj nie czas na takie sensacje w Final Six.
Jedziemy dalej...
Pojawiły się już kursy. Odważni i nie śpiący analitycy w tobet, betlicku i
unibecie wystawili ofertę.
Kolega wyżej pisał o kursach.
No więc tak.
Brazylia- Rosja. @1.25 vs. @3.55 w Tobet.
No kurs śmiechowy na Brazylię. Ale na nich zawsze jest zaniżany. Bo nikt nie wystawi pewnie więcej niż @1.35. Chyba, że pojawiłoby się info, że ktoś ważny nie zagra.
Nie widzę innej możliwości jak wygrana Brazylii. Chociaż nie sądzę aby mieli tutaj spacerek.
Brazylia jak i
Rosja nie grają na jakimś wysokim poziomie. To nie jest ta sama
Brazylia co sprzed roku czy dwóch. Tak samo
Rosja. W tym meczu może spokojnie nawet dojść do TB. Ale to jednak większe atuty mają Brazylijczycy. Tym atutem jest właśnie cwaniactwo. Chyba nadużywam tego słowa ????
Ale podobno o końcowym wyniku w siatce decydują szczegóły. I te szczegóły potrafią wykorzystać Brazylijczycy.
Tyle, że kurs tutaj śmiechowy do grania. Linie pkt. czy hcp setowe też dla mnie mało jasne.
Serbia- Kuba @1.42 vs. @2,65 Tobet
@1.50 płaci teraz
Unibet. Wygląda na promocje
Już pisałem, że dla mnie w obecnej sytuacji to murowany faworyt do wygrania LŚ. Żadna drużyna w tym Final Six nie ma tak równego i dobre składu. Nie widzę atutów Kuby, które mogłyby postraszyć Serbów. Zagrywką może i mogą postraszyć ale nawet przy gorszym przyjęciu Nikola poradzi sobie i z tym problemem. Obok Gumy to profesor dziś grający na rozegraniu. Bez względu na wszystko zimna krew, ta sama mimika twarzy.
Serbowie wiedzą o co walczą. Szansę na wygranie LŚ mają ogromną. I powracają Kuba do bardzo ścisłej czołówki światowej nie może im w tym przeszkodzić. Grbić, Gerić to cwane doświadczone lisy. Reszta trochę młodsza ale też doświadczeni. Przeciwko nim staną rywale po części dzieci. Grają ciekawie i dobrze. Ale to nie ten poziom aby startować o pokonanie Serbów w takiej formie.
Serbia "nie podpala się". Nie deprymuje ich to, że grają przed własną publiką. Robią swoje. Jutro/ dziś też zrobią swoje.
Tak sobie patrzę, że under 185,5 pkt. wygląda przyjemnie po kursie @1,90
unibet, @1,85 tobet.
Więc?
Serbia win, @1.50
unibet
under 185.5 pkt. @1,90
unibet.
A na deser będzie typowany przed rozpoczęciem finał
Serbia-
Brazylia
Nie oczekuję odzewu kogolowiek na te moje uwagi. Miałem ochotę to napisałem co uważałem za słuszne. Sport zweryfikuje wszystko
Powodzenia i pozdrawiam :spokodfhgfh: